Ολυμπιακός: Το Top 5 στην EuroLeague είναι γεμάτο... Γουόκαπ, εντυπωσιακά καρφώματα και «μαχαιριά» Σλούκα στην κορυφή (vid)

Ολυμπιακός: Το Top 5 στην EuroLeague είναι γεμάτο... Γουόκαπ, εντυπωσιακά καρφώματα και «μαχαιριά» Σλούκα στην κορυφή (vid)

Ο Σλούκας σουτάρει κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Η EuroLeague δημιούργησε ένα βίντεο με τις πέντε κορυφαίες φάσεις από τη σεζόν του Ολυμπιακού στο οποίο εμφανίζεται συχνά ο Τόμας Γουόκαπ, ενώ ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για να «πατήσει» στο Κάουνας και να σταθεί στην εκκίνηση του πιο δύσκολου αγώνα δρόμου της σεζόν. Την κλεψύδρα έχει γυρίσει ανάποδα και η EuroLeague που προς το παρόν κάνει μικρές ανασκοπήσεις για όσους βρίσκονται στα ημιτελικά του 2023.

Το Top 5 που δημοσίευσε για τους «ερυθρόλευκους» είναι το ίδιο εντυπωσιακό με την πορεία τους. Το βίντεο ξεκινά με τον Τόμας Γουόκαπ που έχει την τιμητική του σε αυτό, τόσο στο κομμάτι της άμυνας, όσο και για ένα τρομερό κάρφωμα κόντρα στη Βίρτους.

ΜακΚίσικ και Παπανικολάου γίνονται σημείο αναφοράς με τις... πτήσεις τους, ενώ κορυφή πιάνει ο Κώστας Σλούκας. Όχι με μία ασίστ βγαλμένη από τη μαεστρία του, αλλά με το τρίποντο που χάρισε τη νίκη στο Game 3 της σειράς με τη Φενέρ.

Δείτε το Top 5 των plays του Ολυμπιακού στη σεζόν: