Μπαφές: «Ελπίζουμε πως θα είναι περισσότεροι από 4000 φίλοι του Ολυμπιακού στο Κάουνας» (vid)

Μπαφές: «Ελπίζουμε πως θα είναι περισσότεροι από 4000 φίλοι του Ολυμπιακού στο Κάουνας» (vid)

Ο Χρήστος Μπαφές στο ΣΕΦ
Ο Χρήστος Μπαφές μίλησε στο ημίχρονο του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για τον κόσμο που θα ταξιδέψει στο Κάουνας για να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στο Final Four της EuroLeague.

Ακόμη και να ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά της Basket League, οι διαδικασίες προετοιμασίας για το Final Four του Κάουνας τρέχουν με γοργούς ρυθμούς.

Ένα από τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους Πειραιώτες είναι τα εισιτήρια που θα φτάσουν στα χέρια των φιλάθλων τους, που θέλουν να συνεισφέρουν με την παρουσία τους. Ο sports director, Χρήστος Μπαφές, μίλησε για τις εκτιμήσεις των «ερυθρολεύκων» όσον αφορά τον αριθμό των φίλων που θα δώσουν το «παρών» στη λιθουανική πόλη.

«Λίγες οι μέρες και είναι ένα δύσκολο εγχείρημα γιατί έχουμε μία βδομάδα λιγότερη να προετοιμαστούμε (από πέρσι). Δεν θα έχουμε την ίδια εικόνα όπως την περσινή γιατί υπήρχαν πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού που έφτασαν με το αυτοκίνητο στο Βελιγράδι. Ελπίζουμε πως θα είναι περισσότεροι από 4000 φίλοι της ομάδας, αυτή είναι η εκτίμησή μας για το Κάουνας.

Πριν τη σειρά με τη Φενέρ 2.500 φίλαθλοι είχαν αγοράσει εισιτήριο. Αν υπολογίσουμε γύρω στα 700 εισιτήρια που πήρε στη διάθεσή της η ΚΑΕ ανεβαίνει ο αριθμός... Ξέρετε ότι υπάρχει μία διαδικασία που φίλαθλοι βρίσκουν μέσω άλλων. Είχαμε 850 αιτήσεις από τους κατόχους διαρκείας» είπε χαρακτηριστικά.