Ο Μούσα θυμήθηκε τη στιγμή που αντιμετώπισε τον Σπανούλη: «Απίστευτο να βρίσκομαι στο ίδιο παρκέ μαζί του»

Ο Μούσα θυμήθηκε τη στιγμή που αντιμετώπισε τον Σπανούλη
Ο Ντζάναν Μούσα ετοιμάζεται για το Game 5 με την Παρτίζαν στο «WiZink Center» με φόντο την πρόκριση στο Final-4 και μιλώντας στην Euroleague ανακάλεσε τη στιγμή που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη.

Δεν ήθελε και πολύ ο Ντζάναν Μούσα να αποτελέσει μια περίπτωση.,.. Ποκουσέφσκι για τον Ολυμπιακό.

Ο Βόσνιος είχε βρεθεί στον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε εισηγηθεί την απόκτηση του 15χρονου -τότε- Μούσα για δοκιμή, αλλά η αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού έφερε και το άδοξο τέλος του νεαρού μπασκετμπολίστα ο οποίος είχε καταλήξει στην Τσεντεβίτα.

Ο Μούσα δεν πήρε την ευκαιρία να γίνει συμπαίκτης με τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο και θαύμαζε πολύ, ωστόσο τον αντιμετώπισε έναν χρόνο αργότερα και δη στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης για τη σεζόν 2015-16 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μιλώντας στην Euroleague ενόψει του Game 5 με την Παρτίζαν, ο 24χρονος -σήμερα- Μούσα ανακάλεσε εκείνες τις ημέρες λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αντιμετώπιζα τον Σπανούλη, ήταν απίστευτο. Ήταν απίστευτο συναίσθημα να βρίσκομαι στο ίδιο γήπεδο μαζί του και να τον μαρκάρω. Είναι απίστευτο συναίσθημα να βρίσκομαι στην EuroLeague και ειδικά να θυμάμαι εκείνο το ντεμπούτο, εναντίον ενός τόσο μεγάλου συλλόγου και μάλιστα σε τόσο νεαρή ηλικία. Είναι συγκινητικό» ήταν τα λόγια του Ντζάναν Μούσα, ο οποίος θυμήθηκε και τις συμβουλές που του είχε δώσει ο «Kill Bill» στο μικρό χρονικό διάστημα που έμεινε στο ΣΕΦ:

«Μου είχε πει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά… Θα μπορούσα να είχα πάει στον Ολυμπιακό έναν χρόνο νωρίτερα. Ήμουν εκεί για δοκιμή και με χώριζε με την ομάδα μόνο μια υπογραφή. Πάντως το να παίξω το πρώτο παιχνίδι μου στην EuroLeague εναντίον του Ολυμπιακού, ήταν κάτι το πολύ ιδιαίτερο».

Όσο για την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης; «Όταν φοράς αυτή τη φανέλα, νιώθεις ένα ιδιαίτερο συναίσθημα, γιατί όλοι ξέρουμε ποια είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω αυτή τη φανέλα και ελπίζω να παραμείνει έτσι για πολλά πολλά χρόνια» και συνέχισε: «Εκτιμώ την κάθε στιγμή γιατί ξέρω πώς είναι να βρίσκεσαι στην κορυφή, όπως επίσης και πώς να είσαι στα χαμηλά. Και αυτή τη στιγμή, όταν είσαι ξανά στην κορυφή με έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, είναι ό,τι καλύτερο».