Ντεκ: Υπέστη ρήξη συνδέσμου στο αριστερό γόνατο

Newsroom
Ντεκ
O Γκάμπριελ Ντεκ αποχώρησε τραυματίας στο Game 4 της σειράς με την Παρτίζαν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Αργεντινός έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι υποχρεωμένη να ολοκληρώσει τη σεζόν δίχως τον Γκάμπριελ Ντεκ αφού τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Αργεντινός έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Ο Ντεκ αποχώρησε υποβασταζόμενος σχεδόν τρία λεπτά πριν από το φινάλε το Game 4 με την Παρτίζαν με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο.

Συγκεκριμένα, ο Ζακ ΛεΝτέι έπεσε πάνω στον Ντεκ στη διεκδίκηση μιας κατοχής, με αποτέλεσμα το γόνατο του δεύτερου να «κολλήσει» και να γυρίσει άσχημα. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού, αποχωρώντας υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια και βάζοντας τα κλάμματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.