Euroleague: Οι παίκτες που κάνουν μέχρι στιγμής τη διαφορά στα Playoffs

Πάντερ: «Έκανα απλώς κάτι που δουλεύω από 7 χρονών»
Το Gazzetta στέκεται σε οκτώ περιπτώσεις παικτών που έχουν ξεχωρίσει στα Playoffs της Euroleague, τα οποία απολαβάνουμε αποκλειστικά στο Novasports.

Βρισκόμαστε στη... μέση των τρίτων ματς των Playoffs και ήδη ορισμένοι παίκτες έχουν ξεχωρίσει με την απόδοση τους κατά τη διάρκεια της postseason. Ορισμένοι ήταν σταθεροί σε όλα τα ματς μέχρι τώρα, ενώ άλλοι έκαναν μια ματσάρα που άλλαξε τα δεδομένα της σειράς και έδωσε πλεονέκτημα στην ομάδα του. Όλες τις επικές μάχες της φετινής αλλά και για τις επόμενες πέντε σεζόν τις απολαμβάνουμε αποκλειστικά στο Novasports.

To Gazzetta ξεχωρίζει 8 παίκτες που έκαναν θόρυβο μέχρι τώρα στα Playoffs. Από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ, μέχρι τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που κρατά τη Ρεάλ Μαδδρίτης ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση.

Βεζένκοβ - Ολυμπιακός

h

Eίναι το φαβορί για το βραβείο του MVP της Euroleague ο ηγέτης του Ολυμπιακού και συνεχίζει απτόητος και στα Playoffs. Μπορεί η Φενερμπαχτσέ να... έσπασε την έδρα των Πειραιωτών και η σειρά να είναι στο 1-1, ωστόσο ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο Game 1 και 2. Έχει μέσο όρο 18.5 πόντων, ενώ σουτάρει με 100% βολές, 40% τρίποντα και 54.5% στα δίποντα. Επιπλέον μετρά 6.5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο στα δύο παιχνίδια με τους Τούρκους. Δεν μπορείς να τον αφήσεις στιγμή μόνο του γιατί θα σε... τιμωρήσει από οποιαδήποτε σημείο του παρκέ. Αν θες να δεις τον Σάσα Βεζένκοφ να οδηγεί τον Ολυμπιακό μέχρι την κούπα, τώρα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τους τρεις πρώτους μήνες δωρεάν στα προγράμματα ΕΟΝ+.

Μπόλντγουιν - Μακάμπι

Είναι ο σημαντικότερος λόγος που η Μακάμπι έκανε break μέσα στο Πριγκιπάτο στο Game 1 της σειράς με τη Μονακό. Ο Μπόλντγουιν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μέχρι τώρα είναι ο κορυφαίος παίκτης της σειράς. Στο Game 1 σταμάτησε στους 20 πόντους, 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ στο δεύτερο ματς είχε 17 με 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Και στο τρίτο ματς, παρά την ήττα έκανε το... κομμάτι του με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Πάντερ - Παρτίζαν

ooo

Μιλάμε για τον κορυφαίο παίκτη των Playoffs μέχρι το δεύτερο ματς, αφού η κλωτσοπατινάδα στο Game 2 της Παρτίζαν με τη Ρεάλ δεν του επέτρεψε να παίξει στο τρίτο ματς, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Game 4. O Πάντερ χάρισε τη νίκη στην Παρτίζαν με τριποντάρα στη λήξη στο Game 1, ενώ είχε 26 πόντους, 6 ασίστ, 5/8 τρίποντα και 33 στην αξιολόγηση. Εξαιρετικός και στο δεύτερο ματς με 14 πόντους και 3 ασίστ, ενώ ήταν ο παίκτης στον οποίο έγινε το σκληρό φάουλ από τον Γιουλ για να ακολουθήσει ο χαμός.

Έξουμ - Παρτίζαν

Κομβικός στο παιχνίδι της Παρτίζαν και στα πλάνα του Ομπράντοβιτς. Κάνει παραπάνω στο γήπεδο από όσα δείχνουν οι αριθμοί. Ο Αυστραλός γκαρντ ήταν εξαιρετικός στο δευτερο ματς κόντρα στη Ρεάλ με 19 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ στο Game 1 είχε 11 πόντους με 3 ριμπάουντ. Εξαιρετική προσθήκη για τους Σέρβους το καλοκαίρι που πέρασε. Ταίριαξε απόλυτα στο πλάνο του Ζοτς, ενώ το πάλεψε και στην ήττα των Σέρβων, όπου είχε 11 πόντους. Μετρά 13.7 πόντους στα Playoffs.

Μότλεϊ - Φενέρ

pp

Είναι ο βράχος της ομάδας του Ιτούδη σε όλη τη σεζόν και συνεχίζει να το πράττει και στα Playoffs. Έδωσε τις μάχες του στα δύο πρώτα ματς μέσα στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό και έβαλε το λιθαράκι του στο break στο δεύτερο ματς. Στη νίκη των Τούρκων είχε 15 πόντους με 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ στην ήττα στο Game 1 είχε 15 πόντους με 7 ριμπάουντ. Aπό τις αποκαλύψεις των Τούρκων τη σεζόν που διανύουμε.

Μάικ Τζέιμς - Μονακό

Θα μπορούσαμε να βάλουμε τον Λόιντ με τα όργια του στο Game 2, ωστόσο θα μπει ο Μάικ Τζέιμς που είναι πιο σταθερός σε όλη τη σειρά. Ο Αμερικανός είχε 15 πόντους στο πρώτο ματς, 11 στο δεύτερο και 21 στο τρίτο, όπου η Μονακό έκανε το μεγάλο break. Σπουδαίος σκόρερ που πραγματοποίησε τη μεγάλη εμφάνιση στο Game 3 της σειράς και έδωσε προβάδισμα με 2-1 στους Μονεγάσκους. Τα υπόλοιπα ματς της σειράς, αλλά και την προσπάθεια του Μάικ Τζέιμς μπορείς να την απολαύσεις αποκλειστικά στο Novasports.

Γουίλιαμς Γκος - Ρεάλ

Θα μπει και ένας της Ρεάλ στη λίστα και αυτός θα είναι ο άνθρωπος που την κρατά... ζωντανή στην πρόκριση. Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ήταν εντυπωσιακός στο Game 3, αφού σταμάτησε στους 22 πόντους, ενώ έβαλε και το μεγάλο σουτ , το τεράστιο τρίποντο που υπέγραψε το διπλό των Μαδριλένων κόντρα στην Παρτίζαν, 24 δευτερόλεπτα για το τέλος. Από κοντά και ο Ταβάρες, όμως ο Γκος έβαλε το σπουδαίο σουτ.

Βέσελι - Μπαρτσελόνα

Θα μπορούσε να μπει και ο Μίροτιτς, αφού έχει καλύτερο μέσο όρο πόντων στα δύο ματς, ωστόσο θα το δώσουμε στον Βέσελι γιατί ήταν ο κορυφαίος της Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ματς κόντρα στη Ζάλγκιρις που τα χρειάστηκαν οι Καταλανοί. Ο Τσέχος σέντερ έκανε ότι ήθελε την άμυνα των Λιθουανών στο δεύτερο ματς της σειράς και το κοντέρ έγραψε 26 πόντους, 6 ριμπάουντ και το εντυπωσιακό 10/13 δίποντα. Δεν υπήρχε τρόπος να τον κόψουν.

Αν θες, λοιπόν, να μη χάνεις φάση στη Euroleague για φέτος, αλλά και για τα επόμενα πέντε χρόνια, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις την εγγραφή σου στα προγράμματα ΕΟΝ+ και να απολαύσεις δωρεάν τους τρεις πρώτους μήνες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.