Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Εκτός ο Μπούκερ, προπονήθηκαν Γουίλμπεκιν-Μπιέλιτσα

Προπονήθηκαν Γουίλμπεκιν-Μπιέλιτσα
Αντίστροφη μέτρηση για το 3ο ματς των play-offs στην Κωνσταντινούπολη και η Φενέρμπαχτσε αναμένεται να έχει επιστροφές στο δυναμικό της ενόψει Ολυμπιακού.

Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ, η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να πάρει από τους «ερυθρόλευκους» το πλεονέκτημα της έδρας και να έχει πλέον τον πρώτο λόγο για τη πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας. Ο Ολυμπιακός θα έχει να αντιμετωπίσει και το θερμό κοινό στην «Ulker Sports Arena» καθώς η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε back to back «sold out» γι' αυτά τα ματς.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναμένεται να έχει και δύο επιπλέον λύσεις ενόψει του Game 3 καθώς όπως ενημέρωσε η Φενέρ, τόσο ο Σκότι Γουίλμπεκιν όσο και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα ξεκίνησαν τις προπονήσεις και ενδέχεται να δώσουν κανονικά το «παρών» σε αυτό το ματς. Οι πιθανότητες είναι περισσότερες για τον Γουίλμπεκιν ο οποίος είχε ταξιδέψει και στην Αθήνα αλλά τελικά δεν μπόρεσε να βρεθεί στην 12άδα της ομάδας.

Αντίθετα εκτός παραμένει ο Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος δεν θα προλάβει (τουλάχιστον) το τρίτο παιχνίδι της σειράς (3/5, 20:45).