Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Εκτός ο Μπούκερ, προπονήθηκαν Γουίλμπεκιν-Μπιέλιτσα

Προπονήθηκαν Γουίλμπεκιν-Μπιέλιτσα
Αντίστροφη μέτρηση για το 3ο ματς των play-offs στην Κωνσταντινούπολη και η Φενέρμπαχτσε αναμένεται να έχει επιστροφές στο δυναμικό της ενόψει Ολυμπιακού.

Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ, η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να πάρει από τους «ερυθρόλευκους» το πλεονέκτημα της έδρας και να έχει πλέον τον πρώτο λόγο για τη πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας. Ο Ολυμπιακός θα έχει να αντιμετωπίσει και το θερμό κοινό στην «Ulker Sports Arena» καθώς η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε back to back «sold out» γι' αυτά τα ματς.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναμένεται να έχει και δύο επιπλέον λύσεις ενόψει του Game 3 καθώς όπως ενημέρωσε η Φενέρ, τόσο ο Σκότι Γουίλμπεκιν όσο και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα ξεκίνησαν τις προπονήσεις και ενδέχεται να δώσουν κανονικά το «παρών» σε αυτό το ματς. Οι πιθανότητες είναι περισσότερες για τον Γουίλμπεκιν ο οποίος είχε ταξιδέψει και στην Αθήνα αλλά τελικά δεν μπόρεσε να βρεθεί στην 12άδα της ομάδας.

Αντίθετα εκτός παραμένει ο Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος δεν θα προλάβει (τουλάχιστον) το τρίτο παιχνίδι της σειράς (3/5, 20:45).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.