Marca: «Συμφωνία Λάσο - Μπάγερν για τρία χρόνια»

Marca: «Συμφωνία Λάσο - Μπάγερν για τρία χρόνια»

Marca: «Συμφωνία Λάσο - Μπάγερν για τρία χρόνια»
Ο Πάμπλο Λάσο είπε το «ναι» στην Μπάγερν Μονάχου, για τα επόμενα τρία χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca.

Ο Πάμπλο Λάσο επιστρέφει στους πάγκους. Μετά την αποπομπή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης και το διάλειμμα για μία σεζόν, έχοντας να αντιμετωπίσει και όσα ακολούθησαν του προβλήματος με την καρδιά του, ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να αναλάβει το πρότζεκτ της αναγέννησης της Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με την Marca, ο Λάσο είπε το «ναι», προκειμένου οι δύο πλευρές να συνεργαστούν για τρία χρόνια. Απομένουν μόνο οι υπογραφές για να κλείσει το deal.

Ήταν σχεδόν βέβαιο πως ο Αντρέα Τρινκιέρι θα αποχωρούσε από τη γερμανική ομάδα στο τέλος της σεζόν, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται, ενώ το όνομα του Ιταλού προπονητή έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες.

Σύμφωνα με τη Marca, στη διοίκηση της Μπάγερν είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν αρκετά χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας, ενώ την επόμενη σεζόν θα λειτουργήσει η νέα έδρας χωρητικότητας 12.000 θεατών, το SAP Garden.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.