Ραζνάτοβιτς για Αταμάν: «Όταν τον φέρνεις έχεις φιλοδοξίες, θα χρειαστούν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι»

Ραζνάτοβιτς για Αταμάν: «Όταν τον φέρνεις έχεις φιλοδοξίες, θα χρειαστούν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι»

Newsroom
Γκόρντον: «Ο Αταμάν είναι καλός προπονητής αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό»
Από την Εφές στον Παναθηναϊκό ο Εργκίν Αταμάν, με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς να σχολιάζει τη συμφωνία των δύο πλευρών και τις μεταγραφές που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν, και η το συγκεκριμένο deal σχολιάστηκε από τον ατζέντη του Τούρκου προπονητή, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Σε συνέντευξή του στο Basketnews, ο Ραζνάτοβιτς σχολίασε τη συμφωνία αυτή αλλά και το πόσο σημαντικό θα είναι το καλοκαίρι για τους «πράσινους» στην αγορά.

Οι δηλώσεις του Ραζνάτοβιτς

Για τη συμφωνία εν μέσω της σεζόν με την Εφές: «Τόσοι παίκτες υπογράφουν τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο με νέες ομάδες... Καταρχάς ο Εργκίν δεν έκανε τίποτα χωρίς την άδεια του συλλόγου. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα. Δεν είναι τέτοιος τύπος ανθρώπου. Δεύτερον, αυτός είναι ο σύλλογος του. Οι σχέσεις του είναι εξαιρετικές με την Εφές. Τίποτα δεν είναι πραγματικά υπογεγραμμένο. Είναι μια αρχική συμφωνία και τέλος. Εντάξει, δημοσιεύεται κάτι στο Instagram... Αλλά δεν σημαίνει πραγματικά πολλά. Δεν πιστεύω ότι αυτό αξίζει τόσος ντόρος».

Για τη μεταγραφική πολιτική: «Κοίτα, αν φέρεις Αταμάν, προφανώς, έχεις φιλοδοξίες. Η ομάδα που έχεις είναι αδύναμη, οπότε πρέπει να αλλάξεις πολλά. Προφανώς, θα είναι πολύ επιθετικοί στην αγορά. Ενώ άλλοι ίσως χρειαστεί να αλλάξουν 2-3 παίκτες, ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει πολλά. Πρώτον, δεν έχει ελληνική βάση. Δεύτερον, οι ξένοι δεν επαρκούν για το επίπεδο που θα θέλαμε να είμαστε. Δεν φτάνουν οι ξένοι για την ομάδα που έχει Αταμάν».

Για το τι πήγε στραβά στην Εφές: «Ξέρω ακριβώς τι δεν λειτούργησε, αλλά δεν είμαι ο τύπος για να το συζητήσω. Και όταν μιλάμε για την Εφές, δεν μιλάμε μόνο για δύο χρόνια. Είναι τέσσερα χρόνια. Πριν από τέσσερα χρόνια έχασαν τον τελικό. Μετά ήταν μια σεζόν COVID όταν κυριάρχησαν, και αργότερα κέρδισαν δύο τρόπαια. Δε θυμάμαι στην EuroLeague να ήταν κάποιος, τέσσερα συνεχόμενα χρόνια, ουσιαστικά στο Top 2. Αυτή είναι η ομάδα που έκανε κάτι εξαιρετικό. Εντάξει, δεν λειτούργησε φέτος, και έτσι είναι. Πολλές κακοτυχίες, πολλοί τραυματισμοί στις κρίσιμες στιγμές και άλλα πράγματα».