Ιτούδης: «Μας "πλήγωσαν" τα 14 λάθη, ο Ντόρσεϊ θα βρει τρόπο να είναι πιο αποδοτικός»

Ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Φενέρμπαχτσε στο Game 1 της σειράς των play-offs με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με μεγάλη εμφάνιση του Αϊζάια Κάνααν για να κάνει το 1-0 στη σειρά των play-offs και ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην 3η περίοδο, στα λάθη που στοίχισαν αλλά και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το 1-0. Ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι και θέλαμε να του δημιουργήσουμε προβλήματα. Το καταφέραμε. Παίζαμε εναντίον της καλύτερης ομάδας της regular, με το πιο σταθερό μπάσκετ. Δε χρησιμοποιούν τόσες ντρίπλες για να σκοράρουν. Θέλαμε να τους οδηγήσουμε σε άλλο τρόπο παιχνιδιού, στο πρώτο ημίχρονο το καταφέραμε. Στην τρίτη περίοδο το μομέντουμ με τα 5 τρίποντα που ήταν λάθος συγκέντρωσης τους βοήθησε. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε με ένα σερί αλλά δεν ήταν αρκετό. Ήταν μεγάλο θέμα το μομέντουμ για αυτούς. Μόνο σε μία περίοδο ο Ολυμπιακός σκόραρε 20. Μας πλήγωσαν τα 14 λάθη για 5 κλεψίματα. Ο Ολυμπιακός είχε 7-7. Πρέπει να δουλέψουμε για το Game 2, ήταν μια χαμένη ευκαιρία για τον τρόπο που πήγε το παιχνίδι».

Για τον Ντόρσεϊ: «Όχι μόνο από το Ντόρσεϊ περιμένω αλλά και από άλλους. Μας έχει δώσει καλά παιχνίδια, ασχέτως με νίκες ή ήττες. Δεν είναι αυτός ο πραγματικός Τάιλερ. Ήταν 20 λεπτά στο παρκέ και μας στοίχισε που δε σκόραρε αλλά θα βρει τρόπο να είναι πιο αποδοτικός».

@Photo credits: eurokinissi