Καμπάτσο: Επιστρέφει στη Ρεάλ, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα

Καμπάτσο: Επιστρέφει στη Ρεάλ, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα
Ο Φακούντο Καμπάτσο θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Relevo. Με το deal να κλείνει στη Βαρκελώνη!

Ο Φακούντο Καμπάτσο θα αφήσει τον Ερυθρό Αστέρα στο τέλος της σεζόν. Και θα επιστρέψει στην ομάδα που απέκτησε τη φήμη του, τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Relevo. Σύμφωνα με αυτό, ο Χουάν Κάρλος Σάντσεθ (πρόεδρος της ομάδας) και ο Αλμπέρτο Ερέρος, παλιά δόξα της ομάδας και νυν αθλητικός διευθυντής, έκλεισαν το deal με τον Καμπάτσο στη Βαρκελώνη!

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα της Καταλονίας και του Ερυθρού Αστέρα έγινε στις 17 Μαρτίου. Αν το δημοσίευμα επαληθευτεί και ο Καμπάτσο συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία θα σημαίνει ότι έχει απορρίψει μία άκρως δελεαστική πρόταση από τον Παναθηναϊκό, η οποία φτάνει στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι ο Καμπάτσο θα πρέπει να ρυθμίσει το χρέος των 2.6 εκατομμυρίων δολαρίων προς τη Ρεάλ, ποσό που αντιστοιχεί στη ρήτρα που έπρεπε να πληρώσει για να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει στο NBA.

Αυτός ήταν και ο λόγος που τελικά συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα τον περασμένο Δεκέμβριο.