Μπαρτσελόνα: Διάστρεμμα ο Αμπρίνες, αμφίβολος με Ζάλγκιρις

Μπαρτσελόνα: Διάστρεμμα ο Αμπρίνες, αμφίβολος με Ζάλγκιρις

Διάστρεμμα ο Αμπρίνες, αμφίβολος για τα play-offs με τη Ζάλγκιρις
Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε πως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Άλεξ Αμπρίνες έπειτα από τον τραυματισμό του στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης έδειξαν ότι υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο.

Η Μπαρτσελόνα έχασε τρεις παίκτες με τραυματισμούς στον αγώνα με τη Ρεάλ για την ισπανική λίγκα. Ο Κόρι Χίγκινς πόνεσε στη μέση, ο Γιάν Βέσελι στο αριστερό γόνατο ενώ σε ό,τι αφορά τον Άλεξ Αμπρίνες, αποχώρησε υποβασταζόμενος στα μέσα της τέταρτης περιόδου με πρόβλημα στο αριστερό πόδι.

Οι Καταλανοί, λοιπόν ανακοίνωσαν πως οι εξετάσεις στις οποίος υποβλήθηκε ο Αμπρίνες έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και είναι δεδομένο ότι θα απουσιάσει από τον αγώνα με τη Γρανάδα (19/4).

Πλέον μένει να αποδειχθεί αν θα είναι διαθέσιμος στη σειρά με τη Ζάλγκιρις, αρχής γενομένης από το Game 1 στο Palau Blaugrana (26/4). Φέτος ο Αμπρίνες μετράει 7 πόντους, 2 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ μ.ό. σε 30 αγώνες στην EuroLeague.

@Photo credits: ACB Media

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.