Ομπράντοβιτς: «Το σύνολο του Παναθηναϊκού δεν άξιζε να είναι στη θέση που βρίσκεται»

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Παρτίζαν.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το επερχόμενο ματς της Παρτίζαν με τον Παναθηναϊκό (14/04) τονίζοντας τη σοβαρότητα του αντιπάλου που το σύνολό του δεν άξιζε τη θέση στην οποία βρίσκεται.

Η Παρτίζαν υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 34η αγωνιστική της EuroLeague και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα. Τόνισε, αρχικά, πως δεν διαφοροποίησε την προετοιμασία της ομάδας από την μέχρι τώρα τακτική του, ενώ αναφέρθηκε και στην βαθμολογική θέση των «πρασίνων» που δεν συνάδει με τα πρόσωπά του.

Πιο αναλυτικά: «Προετοιμαστήκαμε για αυτό το παιχνίδι, όπως κάναμε για κάθε παιχνίδι μέχρι τώρα. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς και θα παίξουμε με την επιθυμία να είμαστε καλοί στο γήπεδο και να κερδίσουμε.

Ξέρουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο ξανά, απέναντι σε μία ομάδα που, με τις εμφανίσεις τους, το σύνολο που έχει δεν άξιζε να είναι σε αυτή τη θέση στη βαθμολογία. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Να μην σκεφτόμαστε έτσι, αλλά να τους αποδεχόμαστε ως τον σοβαρότερο δυνατό αντίπαλο. Και έτσι προετοιμαστήκαμε».