Ιβάνοβιτς: «Ο Νέντοβιτς προπονείται και θα δούμε αν θα αγωνιστεί»

Ο Ιβάνοβιτς χαιρετάει τον Μπαρτζώκα
Στην κατάσταση των Νέντοβιτς και Λάζιτς στάθηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μία μέρα προτού ο Ερυθρός Αστέρας υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για την 33η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς γνωρίζει πως η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα είναι δύσκολη απέναντι στον Ολυμπιακό (6/4 - 20:00), ειδικότερα αν δε βρεθούν στο παρκέ οι Λάζιτς και Νέντοβιτς. Ο κόουτς των Σέρβων μίλησε για την αναμέτρηση, αναφέροντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μία από τις καλύτερες ομάδες.

Οι δηλώσεις του Ντούσκο Ιβάνοβιτς

«Θέλουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια, άσχετα αν έχουμε πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες, όπως δείχνει η βαθμολογία. Είναι μια ομάδα που έχει παίκτες εξαιρετικά υψηλής ποιότητας που παίζουν μαζί πολλά χρόνια. Γνωρίζονται εξαιρετικά καλά, σκοράρουν πολλά εύκολα καλάθια γιατί γνωρίζονται. Πρέπει να μειώσουμε αυτά τα καλάθια για να μην σκοράρουν τους με τον συνηθισμένο τρόπο»

Για την απουσία των Νέντοβιτς και Λάζιτς: «Ο Λάζιτς άρχισε να προπονείται πιο σκληρά. Προπονείται και ο Νέντοβιτς, θα δούμε αύριο αν θα είναι στην ομάδα. Ο Μπεντίλ είναι εκτός για μια εβδομάδα μέχρι στιγμής, οπότε θα δούμε την εξέλιξη»

Για τη νίκη στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ: «Αυτό που έγινε πριν δεν μας βοηθάει για το αύριο. Ας το ξεχάσουμε και ας παίξουμε άμυνα»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.