Μπαρτζώκας: «Η κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι πλέον ο στόχος»

Μπαρτζώκας: «Η κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι πλέον ο στόχος»

Ο Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Βελιγράδι
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μία μέρα πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, με φόντο την πρώτη θέση της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Βελιγράδι ώστε να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (6/4 - 20:00) στην 33η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να σχολιάζει τους στόχους της ομάδας του, που δεν είναι άλλοι από την πρώτη θέση. Ακόμα, στάθηκε στην κατάσταση του Κώστα Σλούκα που βρίσκει σταδιακά ρυθμό για τις κρίσιμες αναμετρήσεις που έρχονται.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

Για την πρώτη θέση: «Από τη στιγμή που έχουμε πετύχει τους προηγούμενους στόχους, η κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι πλέον στόχος. Θα θέλαμε να τερματίσουμε πρώτοι. Πρέπει να κάνουμε μια νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια, κάτι που είναι εφικτό. Μπορούμε να το καταφέρουμε».

Για το πόσο αδιάφορος είναι ο Ερυθρός Αστέρας που δεν έχει ελπίδες πρόκρισης: «Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από ένα δύσκολο παιχνίδι. Η EuroLeague είναι τέτοια διοργάνωση που κανείς δεν είναι χαλαρός και κανείς δεν παίζει χωρίς ενδιαφέρον και κίνητρο. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θα πρέπει να κοπιάσουμε πολύ αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί».

Για το αν είναι ευκαιρία να βρει ρυθμό ο Σλούκας: «Αυτά τα παιχνίδια με την βαρύτητα, τη σημασία που έχουν, αλλά και την ποιότητα του αντιπάλου δεν είναι παιχνίδια για τέτοιου είδους πειράματα. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να πει κανείς πως ναι, προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Όμως, ο Κώστας θα παίξει τον χρόνο που πρέπει με βάση το σχεδιάγραμμα που έχουμε κάνει όλοι μαζί. Πιστεύω πως σιγά σιγά, επειδή κάνει και καλύτερες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, θα είναι σε καλό επίπεδο όταν πρέπει».

@Photo credits: INTIME