Βιλντόζα: «Τσακώθηκα με τον Ιβάνοβιτς και όλη την ομάδα»

Βιλντόζα: «Τσακώθηκα με τον Ιβάνοβιτς και όλη την ομάδα»

Βιλντόζα: «Τσακώθηκα με τον Ιβάνοβιτς και όλη την ομάδα»
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για τα προβλήματα που τον απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα και απολογήθηκε δημόσια στον προπονητή του και στους συμπαίκτες του μετά από τη νίκη επί της Βαλένθια.

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Βαλένθια στο Βελιγράδι και ουσιαστικά την... τράβηξε μαζί του μακριά από την είσοδο στα φετινά play-offs της EuroLeague, βελτιώνοντας το ρεκόρ του σε 14-17 και βρίσκοντας σημαντικές λύσεις στο πρόσωπο του Λούκα Βιλντόζα.

Ο Αργεντινός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου σημείωσε 9 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ κόντρα στους Ισπανούς. Ακολούθως μίλησε για τα προβλήματα που τον απασχολούσαν τον τελευταίο καιρό, μεταξύ αυτών τον χωρισμό με την κοπέλα του.

«Παίζω καλά, νιώθω καλά και βρίσκω ξανά ρυθμό. Είναι σημαντικό να παίζουμε καλά ως ομάδα. Είχα ήδη κάποια προσωπικά προβλήματα. Ήμουν στεναχωρήμενος παρ' όλο που αυτό δεν αφορά κανέναν. Σε καθε περίπτωση, έχει σημασία για εμένα. Όλοι ξέρουν περί τίνος πρόκειται... Ξέρουν πόσο σημαντική ήταν η κοπέλα μου στη ζωή μου» εξήγησε ο Βιλντόζα.

Και πρόσθεσε: «Όταν έχεις προβλήματα στη ζωή σου, η αυτοπεποίθηση αρχίζει να πέφτει. Σκέφτεσαι τη ζωή, τον εγωισμό και την υπερηφάνεια σου. Κουβάλησα όλα τα αρνητικά συναισθήματα στο γήπεδο και τσακώθηκα με όλους! Με τον Ντούσκο, τους συμπαίκτες, τους δημοσιογράφους... Με όλη την ομάδα. Τώρα είμαι καλά, συγγνώμη αν είπα κάτι κακό σε κάποιον. Τώρα είμαι πάλι ο Λούκα».