Ολυμπιακός: Εξασφάλισε και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας, το πρόγραμμά του ως το φινάλε

Ολυμπιακός: Εξασφάλισε και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας, το πρόγραμμά του ως το φινάλε

Ο Βεζένκοβ πανηγυρίζει το πλεονέκτημα έδρας
Από το ΣΕΦ θα εκκινήσει στα play-offs η προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση στο Final-4 της EuroLeague.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν ό,τι πέτυχαν πέρσι απέναντι στη Μονακό, έχοντας το Game 5 στην έδρα τους, που αποτέλεσε εφαλτήριο πρόκρισης στο Βελιγράδι.

Μετά τη νίκη με 81-55 επί της Βιλερμπάν ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας από την 31η αγωνιστική και περιμένει πλέον να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του, στην προσπάθειά του να βρεθεί στο Κάουνας το τριήμερο 19-21 Μαΐου.

Τη φετινή σεζόν στο ΣΕΦ μετράει 12-3 ενώ έχει ακόμα να δώσει δύο παιχνίδια στο Φάληρο για την κανονική περίοδο, απέναντι σε Παναθηναϊκό (31/03 - 21:30) και Μπασκόνια (13/04 - 21:00).

Θυμίζουμε πως οι σειρές των play-offs διεξάγονται με το σύστημα 2-2-1, με τα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού ως το φινάλε της κανονικής περιόδου

  • 32η: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (31/03 - 21:30)
  • 33η: Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός (06/04 - 20:00)
  • 34η: Ολυμπιακός - Μπασκόνια (13/04 - 21:00)
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.