Σερέλης: «Δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε παιχνίδια και να φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουμε τη σημασία τους»

Γιώργος Κούβαρης
Ο Σερέλης για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ
Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του, υπογράμμισε ότι δεν ήταν τίποτε περισσότερο από μια νίκη και κατέληξε ότι δεν πρέπει να φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν την σημασία του κάθε αγώνα.

Μετά την υπ' αριθμόν «11» νίκη του Παναθηναϊκού στη φετινή Euroleague απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, ο 49χρονος τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα must win παιχνίδι για εμάς, ειδικά μετά και την ήττα από την ΑΕΚ. Ζητήσαμε να είμαστε σκληροί στην άμυνα γιατί αυτό είναι ο τρόπος για να κερδίζεις παιχνίδια. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, ειδικά στην 2η και στην 3η περίοδο. Όλοι οι παίκτες είχαν την ίδια στόχευση στο ματς και ήμασταν όλοι στην ίδια σελίδα. Ήταν το καλύτερο επιθετικό μας παιχνίδι τον τελευταίο μήνα και αυτό φαίνεται από τις 21 ασίστ και τις πολλές καλές συνεργασίες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ήταν απλά μια νίκη. Δεν είμαστε χαρούμενοι σε γενικές γραμμές. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο καθώς ακολουθεί και το ματς με τον Ολυμπιακό».

Για το αν έχει καταφέρει να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα: «Όσο καιρό είμαι στην ομάδα, σε αυτόν τον μήνα, οι καλές εμφανίσεις μας δεν έχουν και συνέχεια. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Χωρίς πολλές προπονήσεις είναι δύσκολο για την ομάδα να αποκτήσει καινούργια φιλοσοφία και να προσαρμοστεί σε αυτή. Το γνωριζα, το ήξεραν και οι παίκτες. Και είναι σημαντικό να το ξέρουν οι παίκτες. Δεν είναι καλή χρονιά για τον Παναθηναϊκό και δεν πρέπει να κρυβόμαστε για αυτό. Δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε παιχνίδια και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να φαινόμαστε ότι δεν καταλαβαίνουμε τη σημασία τους. Οπότε λίγα λόγια και πολλή δουλειά»..