Παππάς: «Με 3/20 τρίποντα τα πράγματα στην EuroLeague είναι δύσκολα»

Ο κόουτς Παππάς στην αναμέτρηση της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό
Οι δηλώσεις του Χρήστου Παππά μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι από την Παρτίζαν και η ειδική αναφορά στον Ομπράντοβιτς.

Ο κόουτς Παππάς αντικατέστησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο Βελιγράδι, αλλά ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Παρτίζαν, σουτάροντας 3/20 τρίποντα, νούμερο στο οποίο στάθηκε στις δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Παππά

«Συγχαρητήρια στην Παρτίζαν, έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ με μεγάλη θέληση. Δεν ματσάραμε την ένταση, την ενέργειά της. Ακόμη και στο πρώτο μέρος, ήμασταν ένα δευτερόλεπτο πίσω σε όλα. Με 3/20 τρίποντα, είναι προφανές ότι σε αγώνα της EuroLeague τα πράγματα είναι δύσκολα. Όπως κι αν έχει, θα προχωρήσουμε.

Έχουμε ακόμη μερικά ματς για να παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή θέση. Δεν είχαμε την ταχύτητα απόψε, έτσι παίζεται το μπάσκετ και έτσι σέβεσαι τον κόσμο που έρχεται να σε δει. Όταν αντιμετωπίζεις τον Ομπράντοβιτς, είναι πάντα μεγάλη η πρόκληση».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.