Ομπράντοβιτς για Μπαρτζώκα: «Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση, αλλά οι παίκτες αποφασίζουν στο παρκέ τι θα γίνει»

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Παρτίζαν.
Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην απουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον πάγκο του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με τη δική του Παρτίζαν, για την 30ή αγωνιστική της EuroLeague (21:00, 24/3).

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν μπορούσε να πιστέψει την απουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα. «Είναι η πρώτη φορά που το ακούω από εσάς τους δημοσιογράφους», είπε ο Σέρβος προπονητής.

Και συνέχισε: «Του εύχομαι γρήγορη ανάρρωση, αλλά υπάρχουν και άλλοι προπονητές. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά, οι παίκτες είναι αυτοί που αποφασίζουν στο παρκέ τι θα γίνει».

Αναφορικά με το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό, ο «Ζοτς» τόνισε: «Ο πιο δύσκολος και δυνατός αντίπαλος. Παίζουν εξαιρετικά. Σε αυτό το διάστημα που κάναμε ένα διάλειμμα, έπαιξαν δύο πολύ καλά παιχνίδια. Μια ομάδα που μπορεί να κάνει τα πάντα, από τη μετάβαση στην επίθεση, μέχρι το σετ παιχνίδι. Μια ολοκληρωμένη ομάδα σε κάθε θέση. Πρέπει να καταλάβουμε ότι θα είναι απαραίτητο να παίξουν άμυνα για ολόκληρα 24 δευτερόλεπτα γιατί ποτέ δεν ζορίζουν το σουτ, επιτίθενται πάντα από σταθερές θέσεις».

@Photo credits: INTIME