Γιασικεβίτσιους: «Ο Παναθηναϊκός είναι άλλη ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή»

Ο Γιασικεβίτσιους δήλωσε ότι ο μίνιμουμ στόχος της Μπαρτσελόνα είναι το πλεονέκτημα
Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 30ή αγωνιστική της EuroLeague και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στάθηκε στο νέο πρόσωπο των «πράσινων» με τον Χρήστο Σερέλη στη άκρη του πάγκου.

Το καλεντάρι της 30ής αγωνιστικής της EuroLeague στέλνει την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (23/3, 20:30) και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που επικρατούν στο «τριφύλλι» έπειτα από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πλέον ο Παναθηναϊκός παίζει πιο ομαδικά, αμύνεται καλύτερα και βάζει περισσότερη πίεση στην μπάλα. Έτσι έρχονται και τα αποτελέσματα. Νίκησαν στους τελευταίους δυο αγώνες τους στην EuroLeague (σ.σ. Ερυθρό Αστέρα, Βιλερμπάν) ενώ έφτασαν πολύ κοντά στο να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ είναι πάντα δύσκολα μα πάνω απ' όλα, πρέπει να σεβαστούμε τη νέα εικόνα του Παναθηναϊκού. Είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα μετά από την αλλαγή προπονητή που δίνει έμφαση στο ομαδικό παιχνίδι. Επίσης, δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Γκριγκόνις και τον Μαντζούκα».

Με νίκη επί του Παναθηναϊκού, η Μπαρτσελόνα προκρίνεται και μαθηματικά στα playoffs. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε επί του θέματος: «Δεν θέλω να φανώ υπερβολικός αλλά σε ό,τι αφορά τα play-offs, νομίζω πως έχουμε ήδη προκριθεί. Έχουμε μπροστά μας μεγαλύτερες προκλήσεις. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και να βελτιωνόμαστε.

@Photo credits: ACB Media

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.