Τόμας για το «κόψιμο» από τη Basket League: «Είμαι επαγγελματίας και θέλω να είμαι καλός συμπαίκτης»

Τόμας για το «κόψιμο» από τη Basket League: «Είμαι επαγγελματίας και θέλω να είμαι καλός συμπαίκτης»

Ο Ματ Τόμας στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
Λίγο πριν από το ματς με την Μπαρτσελόνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ (23/3, 20:30) για την 30η αγωνιστική της Euroleague, ο Ματ Τόμας απάντησε και σε ερώτηση για την απόφαση να «κοπεί» από τη Basket League, ενώ αναφέρθηκε και στα εναπομείναντα ματς της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς της Basket League από εδώ και στο εξής, κατέθεσε μεταξύ άλλων και τη δική του άποψη αναφορικά με το γεγονός ότι θα μπορεί να αγωνίζεται μόνο στην Euroleague έως το τέλος της σεζόν: «Είναι σημαντικό, αλλά παίρνω τα πράγματα όπως συμβαίνουν και μέρα με τη μέρα. Προσπαθώ να ελέγξω αυτά που μπορώ και να είμαι επαγγελματίας. Να είμαι ο καλύτερος παίκτης που μπορώ και ένας καλός συμπαίκτης για την ομάδα. Εστιάζω στην προπόνηση και αύριο έχουμε ένα σημαντικό ματς με την Μπαρτσελόνα» ήταν τα λόγια του Ματ Τόμας, ο οποίος μιλώντας για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είπε:

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πλούσιο ταλέντο. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα όπως κάνουμε. Έχουμε το μομέντουμ, παίζουμε καλά και προς τη σωστή κατεύθυνση εδώ και καιρό και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη, δίνοντας τα πάντα για αυτή» και συνέχισε αναφορικά με το κλειδί του αγώνα: «Είναι ταλαντούχοι και πρέπει να ματσάρουμε την έντασή τους. Όμως παίζουμε στην έδρα μας και οφείλουμε να βάλουμε από νωρίς τις βάσεις του αγώνα, ατην πρώτη περίοδο. Να παίξουμε όπως εμφανιζόμαστε τις τελευταίες εβδομάδες».

Όσο για το γεγονός ότι θα αγωνίζεται μόνο στην Euroleague; «Είμαι ανταγωνιστικός και θέλω να παίζω. Ήρθα εδώ με αυτό το σκεπτικό και να κάνω αυτό που αγαπώ. Την ίδια στιγμή όμως έγιναν πράγματα που δεν έχω έλεγχο πάνω τους. Αυτό που έχω μάθει στην καριέρα μου είναι να ελέγχω αυτά που μπορώ. Δίνω τα πάντα για να εκμεταλλευτώ την κάθε ευκαιρία που μου δίνεται και θεωρώ πως το έχω πετύχει από όταν βρέθηκα εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.