Ρέμπρατσα: «Ο Ομπράντοβιτς ξέρει τη δουλειά, μην τον αμφισβητείτε»

Ρέμπρατσα: «Ο Ομπράντοβιτς ξέρει τη δουλειά, μην τον αμφισβητείτε»

Ρέμπρατσα: «Ο Ομπράντοβιτς ξέρει τη δουλειά, μην τον αμφισβητείτε»
Η Παρτίζαν φουλάρει για τα play-offs της EuroLeague και ο Ζέλικο Ρέμπρατσα εξήγησε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση, συστήνοντας ψυχραιμία στους φίλους των «ασπρόμαυρων».

Η Παρτίζαν διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκριση στα play-offs της EuroLeague, συνεχίζοντας από την έβδομη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 16-13, έχοντας πλέον τα τέσσερα από τα πέντε ματς που απομένουν για τη λήξη της regular season στο Βελιγράδι.

Από την πλευρά του ο Ζέλικο Ρέμπρατσα, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Παρτίζαν (1991-95) και του Παναθηναϊκού (1999-01) με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών στη Θεσσαλονίκη στάθηκε στην παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην άκρη του πάγκου.

Παρεμπιπτόντως, ο βετεράνος σέντερ ήταν μέλος της Παρτίζαν στη rookie χρονιά του Ζοτς ως προπονητή.

«Ακόμα και όταν η ομάδα τα πήγαινε άσχημα, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, είπα ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέρει τη δουλειά του. Μην τον αμφισβητείτε. Είναι ο μεγαλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Ωστόσο, αυτή η ευφορία πρέπει να μειωθεί. Κατανοώ την επιθυμία των φιλάθλων να κερδίσουν την EuroLeague αλλά θα χρειαστεί πολύ περισσότερη προσπάθεια και προπόνηση. Δεν πρέπει να παρασυρθείτε, αλλά να πηγαίνετε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η πρόκριση στο top-8 θα ήταν σπουδαία υπόθεση» δήλωσε ο Ζέλικο Ρεμπράτσα στο Informer.