Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Όχι» σε Ρεάλ Μαδρίτης

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Όχι» σε Ρεάλ Μαδρίτης

Γιώργος Κούβαρης
Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Όχι» σε Ρεάλ Μαδρίτης
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα η Ρεάλ έκανε πρόταση στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο οποίος ωστόσο έδωσε αρνητική απάντηση.

Ο Ισπανός φόργουορντ παραμένει free agent μετά την αποδέσμευσή του από τους Τορόντο Ράπτορς στα τέλη του περασμένου, κάτι που θέλησε να εκμεταλλευτεί η Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως ανέφερε το «Cadena SER» η «βασίλισσα» έκανε πρόταση στον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ωστόσο έλαβε αρνητική απάντηση. Αν και η regular season στο ΝΒΑ πλησιάζει στο τέλος της, ο (γνωστός από την κινηματογραφική ταινία με τον Άνταμ Σάντλερ) «Μπο Κρουζ» προτιμά να περιμένει κάποια ομάδα από το καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, παρά να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ακόμη και αν δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα play-offs.

Βέβαια δεν θα είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία. Το όνομα του Ερναγκόμεθ συνδέθηκε με πιθανό ενδιαφέρον των Λέικερς, ενώ είχαν ακουστεί επίσης και ομάδες όπως οι Ρόκετς, οι Πίστονς και οι Χόρνετς.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 339 ματς στο ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 5 πόντους και 3.3 ριμπάουντ, σουτάροντας με 34% στα τρίποντα και 43% εντός παιδιάς.