Ματέο: «Η Μπασκόνια είναι ένας γενναίος ταύρος»

Ματέο: «Η Μπασκόνια είναι ένας γενναίος ταύρος»
Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπασκόνια με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της κατάταξης στην EuroLeague και ο Τσους Ματέο αναφέρθηκε στον μαχητικό χαρακτήρα των Βάσκων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Μπασκόνια στο WiZink Center, κουβαλώντας δυο ήττες από τους Βάσκους σε ισάριθμες αναμετρήσεις φέτος.

«Μας έχουν νικήσει ήδη δυο φορές. Είναι ένα... αγκάθι κολλημένο στα πλευρά μας και θέλουμε να τους αντιμετωπίσουμε! Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι» τόνισε ο προπονητής των Μαδριλένων, Τσους Ματέο ενόψει του αγώνα με την Μπασκόνια (7/3, 21:45).

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε ρεκόρ 0-2 φέτος και το κίνητρό μας είναι μεγάλο. Έχουμε νικήσει τρεις φορές τη Βαλένθια αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Είναι ξεχωριστά ματς. Γνωριζόμαστε πολύ καλά. Ο Μάρκους Χάουαρντ βρίσκεται σε τρομερό επίπεδο, μερικές φορές είναι ασταμάτητος. Σε κάθε περίπτωση, η Μπασκόνια βάζει 11 τρίποντα σε κάθε αγώνα. Αυτός ο παράγοντας προσδιορίζει το παιχνίδι της».

Ο προπονητής της Ρεάλ κατέληξε λέγοντας: «Έχουμε μπροστά μας δυο σημαντικά παιχνίδια (Μπασκόνια και Βαλένθια). Σκεφτόμαστε μόνο το πρώτο. Η Μπασκόνια είναι ένας γενναίος ταύρος που πρέπει να τα βάλουμε μαζί του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.