Αταμάν: «Μοιράζομαι τον πόνο των φίλων Ελλήνων, ήταν δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές»

Αταμάν: «Μοιράζομαι τον πόνο των φίλων Ελλήνων, ήταν δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές»

Newsroom
Αταμάν: «Μοιράζομαι τον πόνο των φίλων Ελλήνων, ήταν δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές»
Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές που ζει η Ελλάδα μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Η Ελλάδα περνά μαύρες ώρες, ζει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές μετά την τραγωδία στα Τέμπη από τη σύγκρουση των τρένων, εκεί όπου δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ αυξάνεται διαρκώς και ο αριθμός των τραυματιών οι οποίοι αγγίζουν το όριο των 100. Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τα συλλυπητηρία του για την τραγωδία στα Τέμπη, δείχνοντας τη συμπαράσταση του στον ελληνικό λαό. Η Εφές παίζει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 2/3 στις 21:00.

Αναλυτικά όσα είπε

«Μετά τη μεγάλη καταστροφή που ζήσαμε στην Τουρκία, δυστυχώς θα παίξουμε ένα ακόμη παιχνίδι μέσα σε βαρύ κλίμα, λόγω του θρήνου για το τραγικό δυστύχημα με το τρένο στην Ελλάδα. Μοιράζομαι τον πόνο των φίλων Ελλήνων που ήταν δίπλα μας και στις δικές μας δύσκολες στιγμές και εκφράζω τα συλλυπητήριά μου.

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ρόστερ υψηλής ποιότητας, παρότι είναι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Για να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να μοιράσουμε καλά την μπάλα και να παίξουμε καλή προσωπική άμυνα. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο ματς και να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε στην κατάταξη».

Από την πλευρά των παικτών, ο Εμπαγιέ είπε: «Θέλω πρωτίστως να εκφράσω τη θλίψη μου για το δυστύχημα με το τρένο που έγινε στην Ελλάδα και να μεταφέρω τα συλλυπητήριά μου στον ελληνικό λαό. Όσο για το ματς, ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Κάθε ματς μετρά πολύ και μου αρέσει αυτή η πρόκληση».