Μπαρτζώκας: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σε εορταστικό mood, μία απο τις σημαντικότερες νίκες της σεζόν»

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν σε εορταστικό mood, μία απο τις σημαντικότερες νίκες της σεζόν»
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά από άλλη μία σημαντική νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια για την 25η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε και μέσα στην έδρα της Βαλένθια για να πετύχει την 7η σερί νίκη του και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναγνώρισε πως πρόκειται για την πιο σημαντική νίκη της σεζόν στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν. Ήρθαμε από το Κύπελλο Ελλάδας που είχαμε 3 παιχνίδια σε 3 μέρες. Ήμασταν σε εορταστικό mood στο πρώτο ημίχρονο, είχε περισσότερη ενέργεια η Βαλένθια από εμάς και μεγαλύτερο κίνητρο. Η τρίτη περίοδος ήταν εκπληκτική για εμάς. Είχαμε κίνητρο να παίξουμε άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Είχαμε 10 περισσότερες κατοχές μέσα από τα ριμπάουντ και ήταν πολύ σημαντικός αριθμός. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Έχουμε την ίδια προσέγγιση σε κάθε παιχνίδι».

Για το αν θεωρεί πως θα είναι και οι δύο στην 8άδα: «Για εμάς φυσικά το πιστεύω, γι αυτό και είμαστε εδώ. Η Βαλένθια είναι διεκδικήτρια της οκτάδας. Σε πολλά παιχνίδια είχαν σημαντικές νίκες. Όταν παίζεις κόντρα σε άλλους διεκδικητές και κερδίζεις είναι πολύ σημαντικό. Έχουν τρομερά έμπειρους παίκτες και διαθέτουν αθλητικότητα, Οι ψηλοί μπορούν να κυριαρχήσουν στο καλάθι. Η Βαλένθια είναι βασικός διεκδικητής για την οκτάδα και φυσικά δεν ξεχνάω ότι μας κέρδισαν στον Πειραιά».

Για τον Βεζένκοφ και τους Κινγκς: «Δεν είναι ο χρόνος να μιλήσουμε γι αυτό. Είμαστε πρώτοι στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα. Ο Σάσα έχει συμβόλαιο με εμάς, έχει και οψιόν. Θα συζητήσουμε το καλοκαίρι γι αυτό. Αυτό που με νοιάζει είναι η ομάδα και ο Σάσα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες μας. Εστιάζουμε σε αυτό. Έχουμε αυτόν τον φανταστικό παίκτη και τον θέλουμε... απελπισμένα. Δεν νομίζω πως είναι η ώρα να μιλήσουμε για κάθε παίκτη το τι θα συμβεί στο μέλλον».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.