Ολυμπιακός: Με τρεις απόντες και έναν αμφίβολο η Βαλένθια

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ολυμπιακός: Με τρεις απόντες και έναν αμφίβολο η Βαλένθια
Η Βαλένθια υποδέχεται τον Ολυμπιακό (24/2, 21:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague και ο Άλεξ Μουμπρού δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Η Βαλένθια δεν κατάφερε να προχωρήσει στο Copa del Rey αφού το εμπόδιο της Ρεάλ Μαδρίτης αποδείχτηκε απροσπέλαστο στον προημιτελικό του Final 8 του ισπανικού Κυπέλλου και πλέον στρέφεται στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (24/2, 21:30).

Στο μεταξύ, ο Άλεξ Μουμπρού δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα, εκτός δράσης παραμένουν οι τραυματίες Σαμ Βαν Ρόσομ, Μάρτιν Χέρμανσον (σ.σ. έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της Βαλένθια) και Μίλαν Χιμένεθ.

Από 'κει και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέιμς Γουέμπ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, γεγονός που του στέρησε τη συμμετοχή στο Copa del Rey. Φέτος ο Γουέμπ μετράει 7.7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 0.8 κλεψίματα μ.ό. σε 22 αγώνες στην EuroLeague.

Η Βαλένθια φιγουράρει στην όγδοη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 13-11 ενώ στον αγώνα του πρώτου γύρου είχε επικρατήσει του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με 82-83 χάρη στις κρίσιμες βολές του Κρις Τζόουνς στο φινάλε.

@Photo credits: ACB Media