Σερέλης: «Να αλλάξουμε τσιπάκι και να βγάλουμε αντίδραση»

Σερέλης: «Να αλλάξουμε τσιπάκι και να βγάλουμε αντίδραση»

Newsroom
Σερέλης: «Να αλλάξουμε τσιπάκι και να βγάλουμε αντίδραση»
Ο Χρήστος Σερέλης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Μιλάνο και την αναμέτρηση με την Αρμάνι (23/2, 21:30) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε τη θέση του Ντέγιαν Ράντονιτς και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας να αντιμετωπίσει και πολλά προβλήματα. Όπως έγινε γνωστό οι «πράσινοι» δεν θα έχουν έξι παίκτες στην διάθεσή τους και γι' αυτόν τον λόγο... επιστρατεύτηκε ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο οποίος έκανε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα.

«Ένας άνθρωπος που ασχολείται με τον μπάσκετ τόσα χρόνια και είναι σε μία ομάδα όπως το Λαύριο, έχοντας φτάσει από πολύ χαμηλά σε αυτό το επίπεδο, προφανώς είναι μία δικαίωση, και προσωπική αλλά και της ομάδας για τη δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι για να βρεθώ στον Παναθηναϊκό αυτή την εποχή κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά το μόνο που μας μένει είναι να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε για την ομάδα. Τα προσωπικά είναι μετά». σχολίασε ο Χρήστος Σερέλης λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής ενώ όσον αφορά το τι μπορεί να αλλάξει στην ομάδα, είπε:

«Αυτό που πιστεύω και το έχω ήδη πει στους παίκτες είναι ότι αύριο, επειδή δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε σχεδόν τίποτα, μία προπόνηση μόνο, να βγάλουνε μία αντίδραση, να δείξουμε ότι έχουμε γυρίσει σελίδα και ότι βλέπουμε μπροστά, γιατί υπάρχουν ακόμα τέσσερις μήνες, σχεδόν μισή σεζόν μπροστά μας και πρέπει να είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι».

Όσο για το ματς με την Αρμάνι; «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολύ τακτικά με μία προπόνηση. Το καλό στη Euroleague είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι γνωστοί, όλες οι ομάδες είναι γνωστές, πάνω κάτω οι ίδιοι οι παίκτες γνωρίζουν πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουν. Από εκεί και πέρα το πιο βασικό κομμάτι είναι το πνευματικό για την ομάδα μας. Πώς θα παρουσιαστεί, να αλλάξει τσιπάκι, να μπορέσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, να είμαστε μέσα και να διεκδικούμε κάθε φάση και σιγά – σιγά να έχουμε μία πολύ καλύτερη εικόνα».