Μαντζούκας: Ακολουθεί την αποστολή στο Μιλάνο λόγω των προβλημάτων

Μαντζούκας: Ακολουθεί την αποστολή στο Μιλάνο λόγω των προβλημάτων

Γιώργος Κούβαρης
Μαντζούκας: Ακολουθεί την αποστολή στο Μιλάνο λόγω των προβλημάτων
Ο Λευτέρης Μαντζούκας αν και είχε επιλεγεί για την Εθνική ομάδα ενόψει των αγώνων με Σερβία και Λετονιά θα ακολουθήσει τελικά την αποστολή των «πρασίνων» στο Μιλάνο για την αναμέτρηση με την Αρμάνι (23/2, 21:30).

Τα ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός ανάγκασαν τον Λευτέρη Μαντζούκα να βάλει σε «πάγο» τη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα στο τελευταίο «παράθυρο» των Προκριματικών απέναντι στη Σερβία (24/2, 19:00) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Λόγω των πολλών προβλημάτων των «πρασίνων» ο Έλληνας φόργουορντ θα ακολουθήσει τελικά την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Έτσι ο Χρήστος Σερέλης θα έχει στο ντεμπούτο του μία ακόμα λύση και θα ταξιδέψει η ομάδα με εννέα παίκτες στην ιταλική πόλη. Συγκεκριμένα το «παρών» θα δώσουν οι Γουόλτερς, Λι, Παπαγιάννη, Γουίλιαμς, Μπέικον, Τόμας, Γκριγκόνις, Σαμοντούροβ, Μαντζούκας και Πονίτκα.

Εκτός έμειναν οι Γκουντάιτις (ενοχλήσεις στον αριστερό αχίλλειο), Μποχωρίδης (διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική), Π. Καλαϊτζάκης (ενσωματώθηκε στην Εθνική ομάδα), Αγραβάνης (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς), Γιώργος Καλαϊτζάκης (ενοχλήσεις στη μέση) και Αβδάλα.