Ερυθρός Αστέρας: Κερδισμένη δικαστική διαμάχη με την Παρτίζαν που θα καλύψει αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση

Newsroom
Ερυθρός Αστέρας: Κερδισμένη δικαστική διαμάχη με την Παρτίζαν που θα καλύψει αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση
Ο Ερυθρός Αστέρας οδήγησε την Παρτίζαν στα δικαστήρια για μία ανακοίνωση κατά των «ερυθρολεύκων» της Σερβίας, στην οποία βγήκε κερδισμένη και περιμένει την αποζημίωσή της.

Η «μονομαχία» Ερυθρού Αστέρα και Παρτίζαν που τους έφερε αντιμέτωπους πέρα από τα παρκέ και στις αίθουσες δικαστηρίων, έληξε με τους «ασπρόμαυρους» στην πλευρά των ηττημένων.

Εξαιτίας της επίθεσης που είχε γίνει μέσω ανακοίνωσης τον Σεπτέμβρη του 2020 στην οποία η Παρτίζαν έκανε αναφορά στην μεγάλη της αντίπαλο ως μία οικογενειακή επιχείρηση που κλέβει την Σερβία, πλέον οι ίδιοι πρέπει να καταβάλουν αποζημίωση για δυσφήμηση τόσο στον πρόεδρο, Νεμπόισα Τσόβιτς, όσο και στον άλλοτε τεχνικό διευθυντή, Φίλιπ Σούντουρλιτς.

Πέραν της βασικής ποινής που καλείται να πληρώσει η Παρτίζαν, θα πρέπει να καλύψει τα έξοδα του δικαστηρίου, αλλά και δικά της χρήματα να κάνει σχετική ανακοίνωση για την υπόθεση στην εφημερίδα «Kurir».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.