Μουμπρού: «Σκληρό παιχνίδι αλλά οι παίκτες μου πάλεψαν μέχρι το τέλος»

Newsroom
Μουμπρού: «Σκληρό παιχνίδι αλλά οι παίκτες μου πάλεψαν μέχρι το τέλος»
Ο Άλεξ Μουμπρού στάθηκε στην εμπιστοσύνη προς τους παίκτες του, αλλά και το γεγονός πως εκείνοι πάλεψαν για τη νίκη μέχρι το τέλος.

Η Βαλένθια έφυγε νικήτρια από το ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της EuroLeague με 91-92 μετά το τρίποντο... μαχαιριά του Τζόουνς στο τέλος του ματς.

Ο Άλεξ Μουμπρού μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την εμπιστοσύνη προς τους παίκτες του, αλλά και την προσπάθεια που δεν σταμάτησε να βλέπει από αυτούς.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι το αποψινό. Όταν λείπουν σημαντικοί παίκτες ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας. Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο δεν κάναμε καλές επιλογές στην άμυνα και ο Παναθηναϊκός ήταν εύστοχος. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε αμυντικά και ο Παναθηναϊκός είχε ελεύθερα σουτ. Πετύχαμε 50 πόντους στο διάστημα αυτό. Οι παίκτες μου πάλεψαν μέχρι το τέλος και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος και είχαμε την τελευταία κατοχή» είπε για την προσπάθεια της ομάδας του.

Και συμπλήρωσε αν αυτό ήταν μία συνέχεια απο το ματς με τη Μακάμπι: «Παίξαμε πολύ καλά κόντρα στην Μακάμπι. Είχαμε την τελευταία κατοχή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό να έχεις την τελευταία κατοχή και εμείς καταφέραμε να βρούμε λύση στο τέλος».

Όσον αφορά για τα ματς κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, o Μουμπρού απάντησε πως «Είναι δύσκολο γιατί πρόκειται για δύσκολα παιχνίδια σε καυτές έδρες. Και τις δύο ομάδες τις κέρδισαμε στο τέλος. Είμαι χαρούμενος γιατί κερδίσαμε στο τέλος. Το σημαντικό είναι να βρίσκεις τρόπους και να παλεύεις, κάτι που κάναμε σήμερα».

Ενώ έκλεισε μιλώντας για τους παίκτες του: «Κάποιες φορές είναι ο Τζόουνς, κάποιες ο Πρέπελιτς, κάποιες ο Ντούμπλιεβιτς. Είναι σημαντικό να έχεις επιλογές. Ο Κρις ήταν στο κλίμα του αγώνα και βρήκαμε την καλύτερη λύση για το τελευταίο σουτ. Όταν αυτό συμβαίνει δεν είναι μόνο το τελευταίο σουτ, δεν είναι μόνο η πίστη, αλλά και το ότι είμαστε σε θέση σαν ομάδα να πάρουμε το σουτ».