Γουόκαπ: «Είμαστε Λερναία Ύδρα και όχι ομάδα του one man show»

Γουόκαπ: «Είμαστε Λερναία Ύδρα και όχι ομάδα του one man show»

Newsroom
Γουόκαπ: «Είμαστε Λερναία Ύδρα και όχι ομάδα του one man show»
Ο Τόμας Γουόκαπ μιλώντας για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Βερολίνο κόντρα στην γηπεδούχο Άλμπα (8/2, 21:00) χαρακτήρισε την ομάδα του... Λερναία Ύδρα.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρολεύκων» ο οποίος ύστερα από 23 ματς στην Euroleague έχει κατά μέσο όρο 7.1 πόντους, 5.3 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 1.9 κλεψίματα στάθηκε στο ματς με την Άλμπα και το πόσο δύσκολο είναι: «Αυτό είναι το επίπεδο της Euroleague, που μια τόσο καλή ομάδα όπως η Άλμπα είναι τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα. Θα μπορούσαν να κερδίσουν κάποια ματς που κρίθηκαν στον πόντο. Οι διαφορές των ομάδων σε αυτή τη διοργάνωση είναι πολύ μικρές».

Όσο για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θυμίζει... Λερναία Ύδρα παίζοντας εξίσου καλά παρά τις απουσίες, ανέφερε: «Έχουμε μεγάλο ρόστερ, αλλά δείχνει και τη φιλοσοφία του προπονητή μας, ο οποίος δεν έχει κτίσει την ομάδα πάνω σε έναν παίκτη. Με τον Σλούκα εκτός, έχουμε απώλεια στον τρόπο δημιουργίας μας, αλλά η φιλοσοφία μας είναι πως δεν είμαστε… one man show! Ακόμη και όταν έχουμε απουσίες, κάποιος από εμάς βγαίνει μπροστά και είμαστε μια… Λερναία Ύδρα!».