Γουόλτερς: «Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα τους αγώνες, η Μπασκόνια έχει... τρελούς σουτέρ»

Γουόλτερς: «Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα τους αγώνες, η Μπασκόνια έχει... τρελούς σουτέρ»

Γουόλτερς: «Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα τους αγώνες, η Μπασκόνια έχει... τρελούς σουτέρ»
Ο Νέιτ Γουόλτερς μιλώντας για το παιχνίδι με την Μπασκόνια (03/03, 21:30) στάθηκε στα άσχημα ξεκινήματα του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στα επιθετικά «όπλα» των αντιπάλων.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την «διαβολοβδομάδα» της Ισπανίας κόντρα στην Μπασκόνια (03/03, 21:30) και ο Νέιτ Γουόλτερς επεσήμανε τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να έχουν οι «πράσινοι». Σ

Εστίασε στην αφετηρία των ματς που έχουν χαθεί από τον έλεγχο, αλλά και στους παίκτες που ξεχωρίζουν από τον προσεχή αντίπαλο.

«Ναι πρέπει να αρχίσουμε να έχουμε καλύτερα ξεκινήματα στους αγώνες, ιδιαίτερα τους εκτός έδρας, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, μία από τις καλύτερες στην EuroLeague. Όταν αρχίζεις το παιχνίδι έτσι γίνεται πολύ δύσκολο να επιστρέψεις, οπότε πρέπει να αγωνιστούμε καλύτερα αύριο (σ.σ 03/02) για να έχουμε ελπίδα για τη νίκη».

Όσο για το ποιο μπορεί να είναι το κλειδί για τον αγώνα με την Μπασκόνια, ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως «Είναι μία πολύ καλή ομάδα επιθετικά, ειδικά στην έδρα της, οπότε πρέπει να έχουμε καλές επιστροφές στο transition και να κρατήσουμε και τη δική μας επίθεση. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι».

Και τέλος για το σύνολο των Βάσκων, ο Γουόλτερς είπε ότι «Έχουν πολλούς... τρελούς σουτέρ, όπως ο Χάουαρντ και ο Τόμπσον, που είναι ένα πολύ καλό πόιντ γκαρντ. Ο Καστέλο είναι ένας ψηλός που μπορεί να σουτάρει. Τους αρέσει να τρέχουν στον αιφνιδιασμό. Είναι μια ομάδα που είναι δύσκολο να την σταματήσεις και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ό,τι στο παιχνίδι με τη Ρεάλ».