Ολυμπιακός: Με Πίτερς αλλά χωρίς Σλούκα στην Πόλη

Ολυμπιακός: Με Πίτερς αλλά χωρίς Σλούκα στην Πόλη

Newsroom
Ολυμπιακός: Με Πίτερς αλλά χωρίς Σλούκα στην Πόλη
Χωρίς τον Κώστα Σλούκα, αλλά κανονικά με τον Άλεκ Πίτερς στην αποστολή αναχώρησε ο Ολυμπιακός για την Κωνσταντινούπολη ενόψει του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε (31/1, 19:45).

Ο Έλληνας γκαρντ είχε χτυπήσει στη μέση κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μακάμπι και ήταν από τη πρώτη στιγμή αμφίβολη η συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Όπως αποδείχθηκε και εκ των υστέρων δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για την αναμέτρηση της Τρίτης (31/1, 19:45) ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» κόντρα στην Αναντολού Εφές στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (3/2, 21:00).

Αντίθετα κανονικά υπολογίζεται ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος γύρισε το πόδι του στο τελευταίο ματς της Basket League κόντρα στον Άρη ωστόσο δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Ο Αμερικανός φόργουορντ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού και αναμένεται να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην «Ulker Sports Arena» της Κωνσταντινούπολης.