Ολυμπιακός: Sold out και το ματς με τη Μακάμπι!

Newsroom
Ολυμπιακός: Sold out και το ματς με τη Μακάμπι!
Οι φίλοι του Ολυμπιακού δίνουν και πάλι δυναμικό «παρών» στο ΣΕΦ καθώς έκαναν το 3ο συνεχόμενο sold out και το 4ο μέσα στη φετινή σεζόν.

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δηλώνει και πάλι πιστός στο ραντεβού του με την αγαπημένη του ομάδα καθώς «εξάντλησε» όλα τα εισιτήρια που είχαν διατεθεί (και) για την αναμέτρηση με την Μακάμπι (27/1, 21:30) για την 21η αγωνιστική της Euroleague.

Αυτό είναι το 3ο συνεχόμενο sold out των «ερυθρολεύκων» μετά τα παιχνίδια με Αρμάνι Μιλάνο και Ρεάλ Μαδρίτης, όπως επίσης και το 4ο μέσα στην φετινή χρονιά καθώς είχε προηγηθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Basket League τον περασμένο Δεκέμβριο.

Και όπως φαίνεται οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ! Μετά το ταξίδι στην Πόλη όπου οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα φιλοξενηθούν από τη Φενέρμπαχτσε (31/1, 19:45) για το πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας» στην Euroleague, ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Αναντολού Εφές (3/2, 21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Μάλιστα έχουν ήδη διατεθεί εισιτήρια γι' αυτό το ματς και δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ακόμη sold out!