Βόβορας: «Σημαντική η ομιλία Παρθενόπουλου στο ημίχρονο, διάστρεμμα ο Πονίτκα»

Newsroom
Βόβορας: «Σημαντική η ομιλία Παρθενόπουλου στο ημίχρονο, διάστρεμμα ο Πονίτκα»
Ο Γιώργος Βόβορας μιλώντας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ζάλγκιρις αποκάλυψε πως ο Βασίλης Παρθενόπουλος και η ομιλία του στο ημίχρονο έπαιξαν σημαντικό ρόλο για το αποτέλεσμα. Διάστρεμμα η πρώτη εκτίμηση για Πονίτκα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ζάλγκιρις με 89-65 δείχνοντας ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μισό του αγώνα, κάτι που όπως τόνισε ο Γιώργος Βόβορας στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του ματς ευθυνόταν εν μέρει και στην ομιλία του Βασίλη Παρθενόπουλου στην ανάπαυλα.

Ξεκίνησε λέγοντας: «Δείξαμε δύο διαφορετικές εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν πρεσβεύσει αυτή την εικόνα. Είπαμε δεν μπορεί να . Η αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σεβασμός στον σύλλογο και στον ιδρώτα μας. Να κρατήσουμε αυτή την αντίδραση αλλά πρέπει να έχει και συνέχεια, να μην είναι μόνο για ένα ημίχρονο».

Στη συνέχει μίλησε για την ομιλία του Παρθενόπουλου τονίζοντας πως «Εβγαλε συναισθήματα μιλώντας μας και βλέποντας την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Ηταν πολύ σημαντικό και να κρατήσουμε την αντίδραση. Να χτίσουμε πράγματα πάνω σε αυτό».

Αναφέρθηκε επίσης στον.. διακόπτη που άλλαξε στο δεύτερο μισό και σε όσα πρέπει να διορθωθούν από εδώ και στο εξής: «Είχαμε επιθυμία στο ριμπάουντ, στο τρέξιμο, στην ενέργεια. Η Euroleague είναι η πιο ανταγωνιστική λίγκα και χρειάζεται αυτή η μαχητική νοοτροπία. Ετσι κάνει η Ζαλγκίρις, αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς.

Να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Να καταλάβουμε τι πρέπει να αλλάξουμε για να είμαστε συνεπείς».

Όσο για την πρώτη εκτίμηση του τραυματισμού του Πονίτκα; «Διάστρεμμα ο Πονίτκα. Είναι νωρίς για συμπεράσματα, αύριο θα κάνουμε εξετάσεις».