Παναθηναϊκός: Νέιπιερ ο εκλεκτός του Ράντονιτς

Παναθηναϊκός: Νέιπιερ ο εκλεκτός του Ράντονιτς

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Νέιπιερ ο εκλεκτός του Ράντονιτς
Ο Σαμπάζ Νέιπιερ αποτελεί τον παίκτη που θέλει ο Ράντονιτς και φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς υποστήριξε μετά τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου ότι η ομάδα αναμένεται να υπογράψει παίκτη μέσα στην εβδομάδα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σαμπάζ Νέιπιερ ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ωστόσο ένας τραυματισμός τον έθεσε από νωρίς νοκ άουτ.

Ο 31χρονος πλέι μέικερ αγωνίζεται στην G-League όπου «γράφει» εξαιρετικά νούμερα και αναμένεται να αποτελέσει τον παίκτη ο οποίος θα πάρει θέση στην «πράσινη» περιφέρεια. Βέβαια το μεγάλο ερωτηματικό αφορά τις θέσεις των ξένων καθώς αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός διαθέτει οκτώ ξένους παίκτες και με την απόκτηση του Νέιπιερ ο αριθμός αυτός θα φτάσει στους 9. Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι νεότερο όσον αφορά την αποδέσμευση κάποιου παίκτη, κάτι που σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του παίκτη, αυτομάτως ο Ράντονιτς θα πρέπει να αποφασίσει και για μία ακόμα αλλαγή για το ελληνικό ρόστερ.

Ο Νέιπιερ έχει στο βιογραφικό του 345 ματς στο ΝΒΑ με 7.1 πόντους, 2.5 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ σουτάροντας με 45% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα και 81% στις βολές. Βέβαια ένας τραυματισμός λίγο μετά την έναρξη της σεζόν 2020-21 του απέτρεψε να κάνει ευρωπαϊκή καριέρα με τη φανέλα της Ζενίτ. Φέτος αγωνίζεται στην G-League με τη φανέλα των Μέξικο Σϊτι Κάπιτανς έχοντας κατά μέσο όρο 14 πόντους, 4.5 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ με 43% εντός παιδιάς, 34% στα τρίποντα και 77% στις βολές.