EuroLeague: Οι Έλληνες αγόρασαν το 13% της προπώλησης των γενικών εισιτηρίων για το Final 4

EuroLeague: Οι Έλληνες αγόρασαν το 13% της προπώλησης των γενικών εισιτηρίων για το Final 4
Η EuroLeague ανακοίνωσε το sold out της προπώλησης των γενικών εισιτηρίων για το Final 4 του Κάουνας. Αλλά τελικά ποιες χώρες αγόρασαν τα περισσότερα εισιτήρια;

Το sold out για γενικά εισιτήρια του Final 4 της EuroLeague ήρθε με γοργό ρυθμό. Χρειάστηκαν μόλις πέντε ώρες για να μην υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα.

Όλα αυτά σχεδόν τέσσερις μήνες προτού οι τέσσερις (άγνωστες αυτή τη στιγμή) ομάδες ταξιδέψουν στο Κάουνας (19-21/5) για να διεκδικήσουν το στέμμα της πρωταθλήτριας για το 2023.

Ποιες χώρες, ωστόσο, κατάφεραν να πάρουν τα περισσότερα εισιτήρια; Σύμφωνα με το Basketnews.com οι.. διοργανωτές Λιθουανοί έλαβαν το μεγαλύτερο κομμάτι (35%) και ακολούθησαν οι Ισπανοί (18%) και οι Έλληνες (13%).

Πλέον, η επόμενη φορά που θα διατεθούν εισιτήρια θα είναι όταν ξεκαθαρίσει η τελική τετράδα, με κάθε ομάδα να λαμβάνει 600 εισιτήρια, ενώ υπάρχουν ακόμα κομμάτια στον τομέα των VIP.

Επίσης, υπάρχει ένα ποσοστό της τάξης του 20%, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των χορηγών, όσων κατέχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα και φυσικά για προσκλήσεις.

Οι χώρες που πήραν τα εισιτήρια για το Final 4

  • Λιθουανία 35%
  • Ισπανία 18%
  • Ελλάδα 13%
  • Τουρκία 7%
  • Λοιποί 17%