Κάτας: «Πήραν μεγάλα σουτ από μεγάλους παίκτες, δεν κατάλαβα γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Newsroom
Κάτας: «Πήραν μεγάλα σουτ από μεγάλους παίκτες, δεν κατάλαβα γιατί έφυγα από τον Παναθηναϊκό»
Οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 88-86 επί της Μακάμπι για τη 19η στροφή της EuroLeague.

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε μετά την ήττα της Μακάμπι από τον Παναθηναϊκό για το οριακό παιχνίδι που έχασε η ομάδα του στο ΟΑΚΑ, αλλά και για το δικό του πέρασμα ως προπονητής από τον πάγκο των «πρασίνων».

Οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας

«Προφανώς όταν ένα παιχνίδι τελειώνει έτσι, όλοι σκέφτονται το τελευταίο σουτ. Βγήκαμε στο πρώτο δεκάλεπτο πολύ κακοί, δεν ήμασταν επιθετικοί, δεν τους κάναμε τίποτα δύσκολο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε πολύ καλύτερα, όλοι. Τουλάχιστον να τους οδηγήσουμε σε δύσκολα σουτ. Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλα σουτ, από μεγάλους παίκτες. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς, ειδικά εκτός έδρας. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία απόψε».

Για τη φετινή Euroleague: «Νομίζω ότι αυτή η χρονιά έχει κάτι το ξεχωριστό. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ούτε εντός, ούτε εκτός και μου αρέσει αυτό και δεν μου προκαλεί έκπληξη».

Για τον Πόιθρες: «Ο Πόιθρες είναι σημαντικός για την ομάδα μας, αλλά πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε τα παιχνίδια κάτω από αυτές τις καταστάσεις και τσεκάρουμε την αγορά για παίκτη».

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ: «Τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω. Δεν ήταν εύκολο για μένα να αφήσω τον Παναθηναϊκό, δεν κατάλαβα το γιατί έφυγα. Αλλά προχωράμε».

@Photo credits: eurokinissi