Παναθηναϊκός: Απόλυτη στήριξη σε Ράντονιτς και ελεύθερο μπάτζετ για αλλαγές

Παναθηναϊκός: Απόλυτη στήριξη σε Ράντονιτς και ελεύθερο μπάτζετ για αλλαγές

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Απόλυτη στήριξη σε Ράντονιτς και ελεύθερο μπάτζετ για αλλαγές
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Ντέγιαν Ράντονιτς αποφασίστηκε οι «πράσινοι» να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγές στο ρόστερ με ελεύθερο μπάτζετ! Απόλυτη στήριξη στον Μαυροβούνιο κόουτς, δεν «τραβάει» το μοντέλο προπονητή-τεχνικού διευθυντή, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τις Ακαδημίες ο Πεδουλάκης.

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και κυρίως η εικόνα που παρουσίασαν οι «πράσινοι» στο ντέρμπι της EuroLeague προκάλεσαν αλυσιδωτές αντιδράσεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Την Τρίτη 3/1 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε τις εξηγήσεις του για την αποκαρδιωτική εμφάνιση των «πράσινων» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ουσιαστικά ο Μαυροβούνιος προπονητής απολογήθηκε για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού και αποφασίστηκε να γινουν άμεσα αλλαγές στο ρόστερ με ελεύθερο μπάτζετ! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Ράντονιτς και παράλληλα, έγινε αντιληπτό πως το μοντέλο προπονητής - τεχνικός διευθυντής δεν μπορεί να «τραβήξει».

Έτσι ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής Αργύρης Πεδουλάκης (ο οποίος αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα) αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το κομμάτι των Ακαδημιών και το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού.

Στη συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών έγινε σαφές στον Ράντονιτς ότι μπορεί να προχωρήσει σε όσες αλλαγές κρίνει ότι μπορούν και πρέπει να γίνουν στο υπάρχουν ρόστερ αφού έγινε κουβέντα για τις ευθύνες των παικτών όσον αφορά την εικόνα που παρουσιάζει φέτος ο Παναθηναϊκός.

Με στόχο, λοιπόν τη βελτίωση της αγωνιστικής κατάστασης του «τριφυλλιού», ο Ράντονιτς είναι ελεύθερος να προχωρήσει σε ό,τι αλλαγές κρίνει σε όλα τα επίπεδα ενώ γίνεται από τώρα σχεδιασμός ώστε να μπουν οι βάσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.