Ολυμπιακός: Έως το 2025 ο Βεζένκοβ στο Λιμάνι

Ολυμπιακός: Έως το 2025 ο Βεζένκοβ στο Λιμάνι

Ολυμπιακός: Έως το 2025 ο Βεζένκοβ στο Λιμάνι
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας του με τον Σάσα Βεζένκοβ μέχρι το 2025.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας του με τον Σάσα Βεζένκοβ μέχρι το 2025! Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, αφού πρώτα φρόντισε να ενισχύσει την προοικονομία της είδησης με δύο... τιτιβίσματα, ανακοίνωσε την παραμονή του Βούλγαρου φόργουορντ.

«Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, αφού πρώτα φρόντισε να ενισχύσει την προοικονομία της είδησης με δύο... τιτιβίσματα, ανακοίνωσε την παραμονή», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, η οποία συνοδεύεται από τις φωτογραφίες με τους δύο ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Σεζόν MVP

Τη φετινή σεζόν ο Βεζένκοβ κάνει εμφανίσεις που αντιστοιχούν σε MVP, έχοντας 19.2 πόντους, 7.2 ριμπάαουντ, 2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα στη EuroLeague, ενώ στην Basket League μετράει 17.2 πόντους, 5.9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.2 κλεψίματα.

Ο Βούλγαρος διεθνής, ο οποίος ήρθε στον Ολυμπιακό το 2018, είχε συμφωνήσει σε νέο τριετές συμβόλαιο το 2021 με απολαβές περίπου 2.7 εκατομμύρια ευρώ και με τη νέα συμφωνία επέκτειναν τη συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο, με εντελώς διαφορετικούς όρους.