Ερυθρός Αστέρας: «Εκτός για έναν μήνα ο Λούκα Βιλντόζα»

Ερυθρός Αστέρας: «Εκτός για έναν μήνα ο Λούκα Βιλντόζα»

Δημήτρης Οικονόμου
Ερυθρός Αστέρας: «Εκτός για έναν μήνα ο Λούκα Βιλντόζα»
Ο Λούκα Βιλντόζα ήταν ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς για τη 16η αγωνιστική, με τον Ερυθρό Αστέρα να τον χάνει για σχεδόν έναν μήνα σύμφωνα με τους Σέρβους.

Τεράστιο πλήγμα για τον Ερυθρό Αστέρα που είδε τον Λούκα Βιλντόζα να φεύγει τραυματίας από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα και τις πρώτες πληροφορίες από Σερβία να κάνουν λόγο για αποχή ενός μήνα.

Συγκεκριμένα το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο που απέκτησε το βράδυ της Παρασκευής (30/12), όπως αναφέρει η Mozzart Sport θα τον καθηλώσει εκτός παρκέ σχεδόν όλο τον Ιανουάριο, χάνοντας έτσι σημαντικό μέρος των παιχνιδιών του Ερυθρού, στην προσπάθεια για είσοδο στην οκτάδα.

Το παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα, βέβαια, θα το θυμούνται αρκετό καιρό στον Αστέρα, αφού πέραν του Βιλντόζα έχουν να διαμαρτύρονται για την παράβαση του Μίροτιτς, την οποία παραδέχτηκε και η EuroLeague λίγο πριν εκείνος στείλει το ματς στην παράταση.

Οι Σέρβοι χωρίς τον Βιλντόζα χάνουν από το παρκέ 14 πόντους, 4.2 ασίστ, 2.4 ριμπάουντ και 1.6 κλεψίματα σε σχεδόν 25 λεπτά.