Ολυμπιακός: Απίθανη η συμμετοχή του Βεζένκοβ στο ντέρμπι

Ολυμπιακός: Απίθανη η συμμετοχή του Βεζένκοβ στο ντέρμπι
Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό (30/12) αφού δεν θέλουν να ρισκάρουν υποτροπή στον τραυματισμό του.

Το 2022 μας αποχαιρετά με ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (30/12) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν μία σημαντική απουσία.

Ο Σάσα Βεζένκοβ συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να ρισκάρουν ενδεχόμενη υποτροπή η οποία θα τον αφήσει εκτός παρκέ για αρκετό καιρό. Ο Βεζένκοβ δεν έχει θλάση, αλλά αν παίξει σε ματς υψηλής έντασης ενδεχομένως να προκύψει τέτοιο πρόβλημα και αποφάσισαν να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα και παρά την σφοδρή επιθυμία του να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό, τελικά αποφασίστηκε να μείνει εκτός. Μία τελευταία προσπάθεια θα γίνει και στο αυριανό πρωινό χαλάρωμα, όμως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ολυμπιακός θα παίξει στο ΟΑΚΑ χωρίς τον πρώτο του σκόρερ.