Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε εκπληκτικά στο ΣΕΦ»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Νόβακ Τζόκοβιτς: «Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε εκπληκτικά στο ΣΕΦ»
Ο Ερυθρός Αστέρας προευλαύνει με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην άκρη του πάγκου και ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχολίασε το σπουδαιο «διπλό» των Σέρβων επί του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η τελευταία σημείωση σε ό,τι αφορά τον Ερυθρό Αστέρα και την ανοδική πορεία των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου ήταν η νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Οι Σέρβοι μετρούν πλέον 12 νίκες σε 13 αγώνες στην EuroLeague και την Αδριατική Λίγκα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς στην άκρη του πάγκου ενώ ο Φακούντο Καμπάτσο θα κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στον αγώνα της Κυριακής 25/12 με την Μπόρατς Τσάτσακ, πλαισιώνοντας ιδανικά τους Νεμάνια Νέντοβιτς και Λούκα Βιλντόζα.

Στο μεταξύ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχολίασε το «διπλό» στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού. Ο Νόλε βρίσκεται στο Ντουμπάι και αναφέρθηκε στις επιτυχίες των σερβικών ομάδων στην EuroLeague, εν προκειμένω τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί του Ολυμπιακού και τον θρίαμβο της Παρτίζαν στην έδρα της Φενέρμπαχτσε.

«Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε εκπληκτικά, πέτυχε μεγάλη νίκη στην Αθήνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ενισχύθηκε πολύ με την άφιξη του νέου προπονητή, Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Από την άλλη πλευρά, η Παρτίζαν παίζει φανταστικά! Ελπίζω ότι οι δυο ομάδες μας θα μπουν στο Top-8, θα ήταν υπέροχο για τη Σερβία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.