Αταμάν: «Σπουδαίο ματς από τον Ντάνστον, παίξαμε εξαιρετική επιθετική άμυνα»

Newsroom
Αταμάν: «Σπουδαίο ματς από τον Ντάνστον, παίξαμε εξαιρετική επιθετική άμυνα»
Ο Εργκίν Αταμάν αποθέωσε τον Ντάνστον μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στηρίζοντας τη νίκη της ομάδας του στην επιθετική άμυνα.

Μετά το τέλος του αγώνα και της εύκολης νίκης της Εφές απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Τούρκος προπονητής είπε: «Ο τρόπος για να κερδίσουμε το παιχνίδι ήταν τέλειος για εμάς. Είχαμε πει να παίξουμε επιθετική άμυνα, ειδικά στο pick n roll. Μόνο σε ορισμένες περιόδους του δεύτερου ημιχρόνου, ο Μπέικον χρησιμοποίησε το iso παιχνίδι του για να σουτάρει πάνω από τα χέρια μας. Όμως σε όλο το παιχνίδι, είχαμε εξαιρετική άμυνα, ειδικά από τον Ντάνστον ο οποίος αντεπεξήλθε σε αυτές τις αμυντικές καταστάσεις. Στα ριμπάουντ ήμασταν πολύ καλοί».

Και συνέχισε: «Περίμενα περισσότερους πόντους στον αιφνιδιασμό, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Από εκεί και πέρα ήταν μια μεγάλη νίκη και αυτό είναι καλό. Ο Ντάνστον είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Μπορεί να έπαιξε λιγότερα λεπτά σε ορισμένα παιχνίδια, αλλά ούτως ή άλλως, όποτε του δίνουμε μια ευκαιρία, ειδικά στην άμυνα, κάνει εξαιρετική δουλειά. Επίσης και στην επίθεση έκανε εξαιρετική δουλειά, καθώς ήταν σε θέση να πάρει την ασίστ και να καρφώσει. Έπαιξε άριστα. Έχουμε τρία διαφορετικά σέντερ, και κάθε παιχνίδι αλλάζουμε στρατηγική. Για αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιήσαμε τον Μπράιαντ».

Τέλος, ο Αταμάν σχολίασε: «Παίξαμε υπέροχη άμυνα. Πιστεύω ότι ελέγχαμε όλο το παιχνίδι. Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ντουέιν Μπέικον χρησιμοποίησε το ταλέντο του και σκόραρε 20 πόντους, αλλά αμυντικά, ειδικά με τον Μπράιαντ Ντάνστον, παίξαμε επιθετικά. άμυνα. Σε αυτό το ματς αλλάξαμε την αμυντική μας στρατηγική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.