Γκριγκόνις: «Δεν παίξαμε καλά με την Εφές, σε... πόλεμο με τον Ολυμπιακό»

Γκριγκόνις: «Δεν παίξαμε καλά με την Εφές, σε... πόλεμο με τον Ολυμπιακό»
Ο Μάριους Γκριγκόνις στάθηκε στην κακή εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Εφές, ενώ αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (30/12)

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να γίνει ανταγωνιστικός απέναντι στην Εφές στην Κωνσταντινούπολη και ηττήθηκε με 88-69. Ο Μάριους Γκριγκόνις είχε συμμετοχή για πρώτη φορά μετά το πρόβλημα της οσφυαλγίας που αντιμετώπισε και μιλώντας με τη λήξη της αναμέτρησης σχολίασε την κακή εικόνα της ομάδας.

Μάλιστα, στάθηκε και στο ντέρμπι που πλησιάζει με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (30/12) χαρακτηρίζοντάς το ματς-πόλεμο.

Όσα δήλωσε ο Γκριγκόνις στη NOVA: «Η αλήθεια είναι πως δεν παίξαμε καλά ομαδικά και εξαιτίας αυτού χάσαμε με τόσο μεγάλη διαφορά. Εάν ήξερα τι έφταιξε και αρχίσαμε τόσο άσχημα θα ήταν πιο εύκολα. Προφανώς αρχίζει από την πνευματική προετοιμασία. Είναι δύσκολο όμως να πεις. Έπαιξα λίγο και έδωσα ότι είχα.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να μπαίνω κι εγώ στο ροτέισιον της ομάδας. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, θα πάμε σε πόλεμο με τον Ολυμπιακό. Έχουμε όμως ένα παιχνίδι την Δευτέρα και θα πρέπει να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για αυτό».