Ερυθρός Αστέρας: Επίσημο το «μπαμ» με Καμπάτσο

Ερυθρός Αστέρας: Επίσημο το «μπαμ» με Καμπάτσο

Δημήτρης Οικονόμου
Ερυθρός Αστέρας: Επίσημο το «μπαμ» με Καμπάτσο
Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Φακούντο Καμπάτσο, με το σίριαλ της επιστροφής του να φέρνει τον Αργεντινό στο Βελιγράδι.

Μετά από αρκετές περιπέτειες στις διαπραγματεύσεις, ο Ερυθρός Αστέρας όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες απέκτησε τον Φακούντο Καμπάτσο, ανακοινώνοντας την μεγάλη επιστροφή του Αργεντινού γκαρντ στην Ευρώπη.

Ο 31χρονος έψαξε την επιστροφή του μετά και το κόψιμο από τους Ντάλας Μάβερικς και υπέγραψε συμβόλαιο με τους Σέρβους έως το τέλος της σεζόν 2023-24. Για τον Καμπάτσο η Ρεάλ ήταν το τελευταίο εμπόδιο προτού υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, όμως οι Μαδριλένοι επέλεξαν να μη ματσάρουν την προσφορά των Σέρβων και έτσι ο πρώην Μαδριλένος θα γίνει συμπαίκτης με τον συμπατριώτη του, Λούκα Βιλντόζα.

Τη φετινή σεζόν ο Καμπάτσο αγωνίστηκε για μόλις 8 παιχνίδια με τους Μάβερικς, ενώ πέρσι συμπλήρωσε 69 αγώνες ως παίκτης των Ντένβερ σε regural season και playoffs. Στην κανονική περίοδο μέτρησε 5.1 πόντους, 3.4 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ για 18 λεπτά που βρισκόταν στο παρκέ.