Μεσίνα: «Το να πηδήξω από το καράβι δεν θα βοηθήσει κανέναν»

Μεσίνα: «Το να πηδήξω από το καράβι δεν θα βοηθήσει κανέναν»

Newsroom
Μεσίνα: «Το να πηδήξω από το καράβι δεν θα βοηθήσει κανέναν»
Ο Έτορε Μεσίνα μίλησε μετά τη νέα ήττα της Αρμάνι από τη Μακάμπι και αναφέρθηκε στην απόφασή του να παραμείνει στο κλαμπ και να ολοκληρώσει την προσπάθεια που ξεκίνησε.

Η Αρμάνι για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να «σπάσει» την κατάρα των αρνητικών αποτελεσμάτων και ιδιαίτερα στην έδρα της για τη φετινή σεζόν, αφού υποχρεώθηκε σε 9η σερί ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Έτορε Μεσίνα σε δηλώσεις του λίγο μετά τη λήξη του ματς θέλησε να... διώξει τα σύννεφα που υπάρχουν πάνω από το μέλλον του στους Ιταλούς. Και αυτό διότι λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο ίδιος είχε αναφέρει πως ίσως ζητήσει την αντικατάστασή του.

Με τον τροχό, ωστόσο, να γυρίζει αφού ο ίδιος πλέον τονίζει πως «Κατάλαβα πως το να πηδήξω από το καράβι δεν θα βοηθήσει κανέναν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε, να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα και να γίνουμε καλύτεροι στη EuroLeague.

Δεν θα γίνουν προσθαφαιρέσεις, αυτή είναι η ομάδα, ελπίζω απλώς αργά ή γρήγορα να δούμε και τον Σαβόν Σιλντς και τον Κέβιν Πάνγκος να επιστρέφουν. Θα κάνουμε την αυτοκριτική μας στο τέλος της σεζόν. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι, όλοι είμαστε μαζί σε αυτή την κατάσταση».