Οτζελέγε: Μένει εκτός δράσης για ένα μήνα
H Βίρτους προέρχεται από την συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ενώ το βράδυ της Κυριακής 11/12, η Σκαφάτι πέτυχε μεγάλο διπλό μέσα στην Μπολόνια και υποχρέωσε την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο στην πρώτη ήττα της στη Serie A.
Στο μεταξύ, ο Ιταλός κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Σέμι Οτζελέγε για το επόμενο διάστημα.
Ο Αμερικανός φόργουορντ αποχώρησε με τραυματισμό στο πρώτο δεκάλεπτο στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι υπέστη θλάση που εκτιμάται ότι θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες.
Φέτος στην EuroLeague ο Οτζελέγε έχει κατά μέσο όρο 9.4 πόντους και 3.8 ριμπάουντ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.