Χάκετ στο Gazzetta: «Δε θα ξεχάσω ποτέ το πρωτάθλημα του '16, είναι τεράστια αναγνώριση να τραγουδούν το όνομά μου»

Δημήτρης Οικονόμου
Χάκετ στο Gazzetta: «Δε θα ξεχάσω ποτέ το πρωτάθλημα του '16, είναι τεράστια αναγνώριση να τραγουδούν το όνομά μου»
Η επιστροφή του Ντάνιελ Χάκετ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι πάντοτε ένα γεγονός που κρύβει αρκετό συναίσθημα. Ο Ιταλός μίλησε στο Gazzetta για όσα νιώθει αλλά και αυτά που δεν πρόκειται να ξεχάσει από τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Ο Ντάνιελ Χάκετ ήρθε ξανά ως αντίπαλος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά η Βίρτους δεν άντεξε στο... σφυροκόπημα του Ολυμπιακού επί 40 λεπτά.

Ωστόσο για τον Χάκετ είναι πάντα ξεχωριστό να επιστρέφει στο Φάληρο ακόμα και ως αντίπαλος, πολλώ δε μάλλον ανήμερα της χειρότερης ανάμνησής του με τον Ολυμπιακό, δηλαδή του τραυματισμού του απέναντι στην Ούνικς.

Ο Ιταλός γκαρντ μίλησε στο Gazzetta αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, σε λόγια που βγήκαν απευθείας από την καρδιά του, καθώς όταν μιλά για τον Ολυμπιακό δε γίνεται διαφορετικά. Η αποθέωσή του από τους φίλους των Πειραιωτών, το αξέχαστο πρωτάθλημα του 2016 και τα... μηνύματα με τους Σπανούλη, Πρίντεζη.

Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Χάκετ στο Gazzetta

Για την επιστροφή του άλλη μία φορά στο ΣΕΦ: «Είναι πολύ ξεχωριστό να επιστρέφω, πρόκειται για τους καλύτερους φιλάθλους του κόσμου και πάντα υπάρχει αρκετό συναίσθημα, έρχομαι με μεγάλη ευχαρίστηση. Τα πράγματα δεν αλλάζουν, μου λείπουν πολύ και χαίρομαι που τους βλέπω να πηγαίνουν καλά».

Για το τραγούδι του κόσμου και τη δική του αποθέωση: «Είναι τεράστια αναγνώριση, ένα σημάδι ότι στο παρελθόν δημιουργήσαμε έναν ισχυρό δεσμό. Σημαίνει ότι οι φίλαθλοι και η ομάδα καταλαβαίνει πως έδωσα τα πάντα κάθε φορά που πατούσα στο παρκέ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κερδίζει παιχνίδια. Υπάρχουν πολλές αναμνήσεις και είναι υπέροχο να με θυμούνται έτσι».

Τι δε θα ξεχάσει ποτέ από τη θητεία του στον Ολυμπιακό: «Δε θα ξεχάσω ποτέ το πρωτάθλημα του 2016, τους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη μας στο ΟΑΚΑ. Ο Μπίλης (σ.σ. Σπανούλης) σκόραρε ένα απίστευτο buzzer-beater και το μετά ήταν κάτι το φανταστικό.

Στις 9 Δεκεμβρίου του 2016 ήταν η μέρα του τραυματισμού μου εδώ, στο παιχνίδι με την Ούνικς που μου στέρησε όλη τη σεζόν. Οπότε για εμένα το να επιστρέφω εδώ μετά από 6 χρόνια, να βγαίνω στο παρκέ αυτό με τους φιλάθλους να τραγουδούν είναι τρομερό. Συνολικά παίξαμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι ως Βίρτους αλλά κρατάω τα θετικά, τη στήριξη που μου έδειξε το κοινό».

Για το αν κρατάει επαφή με τους πρώην συμπαίκτες του: «Με μερικούς από το σταφ έχουμε επαφές. Έβλεπα τον Αγραβάνη όταν ήταν στην Ιταλία, μιλήσαμε με τον Παπαπέτρου στο Βελιγράδι, με τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη αλλάζουμε μηνύματα στις γιορτές. Είμαστε οικογένεια, παρόλο που είμαστε μακριά έχουμε επαφές».

@Photo credits: INTIME